1.713 de cazuri de infecție cu coronavirus au fost confirmate în ultimele 24 de ore, iar 49 de persoane și-au pierdut viața.

Datoria publică a ajuns la 42% din PIB în luna iulie. Sunt 71 de miliarde de lei de datorii în plus, de la începutul anului.

De acum, poti accesa pana la 15.000 de euro pentru investitii in eficientizarea energetică a casei.

Recomandări

LIBER LA DRONE
EDITORIALUL LUI CRISTOIU
F.R.I.E.N.D.S. OR NOT?
SUNT PE DRUMUL LOR
NU MAI E DE JOACĂ
MIZA I-A DAT DE GOL

Se reiau zborurile între România și Polonia. Măsura a fost luată de Guvernul de la Varșovia și este valabilă până pe 29 septembrie.

Românii din Diaspora vor vota timp de două zile, la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Legea a fost promulgată de președintele Iohannis.

Comisia Europeană lansează, în mii de orașe, Săptămâna Europeană a Mobilității 2020, pentru a promova transportul cu vehicule nepoluante.

Donald Trump a recunoscut că ar fi vrut să îl elimine pe președintele sirian Bashar al-Assad, dar șeful Pentagonului s-a opus.

Riscul de infectare cu SARS-COv-2 este de 20 de ori mai mare în interior, decât în exterior, spune unul dintre cei mai cunoscuți epidemiologi din lume, Syra Madad.

În afara Sistemului Solar, pot exista planete alcătuite din diamante, este concluzia cercetătorilor de la Universitatea de Stat din Arizona.

Se redeschide Opera Națională București. Weekend-ul acesta, poți merge la “Carmina Burana” și la “Bărbierul din Sevilla”. Ai face bine să te grăbești, pentru că au fost scoase la vânzare doar 130 de locuri.