• RAM a declarat că va rambursa biletele de avion și și-a cerut scuze clienților.
  • Purtătorul de cuvânt al RAM nu a răspuns imediat solicitării Reuters de a comenta.
  • Marți, o sursă de la o agenție de turism RAM a declarat că au fost programate doar 14 zboruri.

Compania aeriană națională a Marocului a anunțat că anulează toate zborurile pe care le avea programate pentru miercuri pentru a transporta suporterii la Doha pentru semifinala Cupei Mondiale, invocând ceea ce a spus că este o decizie a autorităților qatareze.

Ca urmare a ultimelor restricții impuse de autoritățile din Qatar, Royal Air Maroc regretă să informeze clienții cu privire la anularea zborurilor lor operate de Qatar Airways”, a declarat compania aeriană într-o declarație trimisă prin e-mail.

Biroul internațional de presă al guvernului din Qatar nu a răspuns imediat la solicitările de comentarii.
Royal Air Maroc declarase anterior că va pune la dispoziție 30 de zboruri suplimentare pentru a-i ajuta pe fani să ajungă în Qatar pentru meciul de miercuri seară din semifinala cu Franța, dar marți o sursă de la o agenție de turism RAM a declarat că au fost programate doar 14 zboruri.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Anularea celor șapte zboruri programate pentru miercuri înseamnă că RAM a putut efectua doar cele șapte zboruri de marți, lăsându-i pe fanii care își rezervaseră deja bilete la meci sau camere de hotel în imposibilitatea de a călători.

RAM a declarat că va rambursa biletele de avion și și-a cerut scuze clienților. Purtătorul de cuvânt al RAM nu a răspuns imediat solicitării Reuters de a comenta. Qatar Airways nu a răspuns imediat solicitării Reuters de a comenta.