• Primele trei episoade ale serialului au înregistrat 81,55 milioane de ore de vizionare la nivel global.
  • Miercuri a fost în fruntea listei pentru a treia săptămână consecutiv, cu peste 286,67 milioane de ore de vizionare.
  • De asemenea, spin-off-ul Addams Family s-a alăturat lui Squid Game și Stranger Things 4 ca serie care a atins un miliard de ore de vizionare în primele patru săptămâni.

Harry & Meghan a avut cea mai mare săptămână de debut a unui documentar Netflix din istoria serviciului de streaming. Primele trei episoade din Harry & Meghan au înregistrat 81,55 milioane de ore de vizionare după debutul de joia trecută, a precizat marți Netflix într-un comunicat.

De asemenea, gigantul de streaming a raportat că peste 28 de milioane de gospodării au vizionat cel puțin o parte din serial. Marți, Netflix a publicat Global Top 10 al săptămânii – o listă săptămânală cu cele mai vizionate emisiuni TV și filme. Miercuri a fost în fruntea listei pentru a treia săptămână consecutiv, cu peste 286,67 milioane de ore de vizionare. De asemenea, spin-off-ul Addams Family s-a alăturat lui Squid Game și Stranger Things 4 ca serie care a atins un miliard de ore de vizionare în primele patru săptămâni.

Harry & Meghan a ocupat locul al doilea – după ce au fost difuzate doar trei dintre episoade.
Documentarul despre Prințul Harry și Meghan Markle mai are încă trei episoade. În timp ce genericul s-a derulat la finalul celui de-al treilea episod din Harry & Meghan, care a ajuns joi pe Netflix, ducele și ducesa de Sussex au abordat ceea ce publicul poate aștepta în volumul doi al documentarului lor, care va avea premiera săptămâna viitoare.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Acesta este momentul în care o familie și o afacere de familie sunt în conflict direct”, a spus Meghan, în vârstă de 41 de ani, referindu-se la familia regală.

Tot ceea ce ni s-a întâmplat nouă urma să ni se întâmple oricum”, a adăugat Harry, 38 de ani, în legătură cu deciziile care i-au determinat să se retragă în calitate de membri majori ai familiei regale care lucrează în martie 2020.

Meghan a adăugat: Dintr-o dată, ceea ce a făcut clic în capul meu a fost: Nu se va opri niciodată”. Nu exista altă opțiune în acest moment. Trebuie să plecăm de aici”, a spus Harry.