• Au fost fericiți să mintă pentru a-l proteja pe fratele meu, spune Harry, referindu-se la prințul William.
  • Nu au fost niciodată dispuși să spună adevărul pentru a ne proteja, adaugă el, în timp ce Meghan spune: Nu eram aruncată la lupi. Eram dată de mâncare lupilor”.
  • La 8 ianuarie 2020, soții Sussex au dezvăluit că intenționează să se retragă în calitate de membri seniori ai familiei regale și să lucreze pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar.

Prințul Harry a declarat că au fost fericiți să mintă pentru a-l proteja pe fratele meu, iar Meghan a spus că a fost dată în gât lupilor” înainte de a părăsi Marea Britanie împreună cu soțul ei – într-un trailer pentru cea mai recentă parte a documentarului lor de pe Netflix.

Meghan spune că securitatea noastră a fost trasă” și că toată lumea din lume știa unde ne aflam” în filmare. Am spus: Trebuie să plecăm de aici”, spune prințul Harry, în timp ce filmarea trece la un avion care decolează.

Prințul Harry este apoi văzut într-o înregistrare video făcută de el însuși la bordul zborului cuplului spre SUA, spunând: Nu am mai văzut nimic: Suntem pe zborul libertății”. Săptămâna trecută, primele trei episoade din Meghan & Harry au fost puse la dispoziție pentru streaming, cei doi vorbind despre presiunea pe care au simțit-o din cauza interesului mediatic față de viața lor.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Ultimele trei episoade din seria de șase episoade vor fi lansate joi și urmează să prezinte decizia lor de a se îndepărta de îndatoririle regale și de a-și face o viață în America. Mă întreb ce s-ar fi întâmplat cu noi, dacă nu am fi ieșit când am făcut-o”, spune ducele de Sussex la începutul clipului de 90 de secunde.

Erau fericiți să mintă pentru a-l proteja pe fratele meu”, continuă Harry, referindu-se la prințul William, pe fondul unor imagini de la Palatul Buckingham și al unor titluri de ziar, printre care: Nu am avut nicio problemă: Regina ordonă un Megxit dur”.

Nu au fost niciodată dispuși să spună adevărul pentru a ne proteja pe noi”. Nu este clar la cine se referă ducele ca fiind ei”.

La 8 ianuarie 2020, soții Sussex au dezvăluit că intenționează să se retragă în calitate de membri seniori ai familiei regale și să lucreze pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar”.

Ei au părăsit oficial monarhia la 31 martie 2020, după ce au optat pentru libertatea personală și financiară în detrimentul rămânerii ca membri activi ai Familiei Regale.