O nouă dispută regală izbucnește în legătură cu dreptul la replică la afirmațiile lui Meghan și Harry despre Netflix

  • Palatul Kensington a confirmat că a primit într-adevăr un e-mail care pretindea că provine de la o companie de producție terță.
  • O sursă Netflix a insistat că birourile de comunicare ale regelui Charles și ale prințului William au fost contactate în prealabil.
  • Harry a acuzat familia regală de a avea un „nivel uriaș de prejudecată inconștientă”, iar Meghan a spus că mass-media a vrut să o „distrugă”.

A izbucnit o dispută pentru a se stabili dacă familia regală și palatele au primit dreptul de replică la controversata emisiune a prințului Harry și a lui Meghan Markle de pe Netflix. O sursă de rang înalt de la palat a insistat că Palatul Buckingham, Palatul Kensington și membrii familiei nu au fost contactați pentru a comenta conținutul serialului.

Cu toate acestea, o sursă Netflix a insistat că birourile de comunicare ale regelui Charles și ale prințului William au fost contactate în prealabil și li s-a dat șansa de a reacționa la afirmațiile lui Harry și Meghan.
În documentarul lor de dezvăluiri, Harry a acuzat familia regală de a avea un „nivel uriaș de prejudecată inconștientă”, iar Meghan a spus că mass-media a vrut să o „distrugă”.

El a mai spus că membrii familiei sale s-au întrebat de ce Meghan avea nevoie de mai multă protecție din partea presei decât cea de care au beneficiat soțiile lor, dar că nu au reușit să înțeleagă „elementul rasial”. O sursă de rang înalt din cadrul casei regale a contestat declarația scrisă: „membrii familiei regale au refuzat să comenteze conținutul din cadrul acestui serial”, care a apărut pe un ecran negru la începutul primului episod.

Palatul Kensington a confirmat că a primit într-adevăr un e-mail care pretindea că provine de la o companie de producție terță de pe adresa unei organizații necunoscute și a încercat să verifice autenticitatea acestuia cu Archewell Productions și Netflix, dar nu a primit niciodată un răspuns.

„În absența acestei verificări, nu am putut oferi niciun răspuns. De asemenea, substanța e-mailului pe care l-am primit nu se referea la întregul serial”, a declarat o sursă. În primul episod al emisiunii în șase părți, Meghan a susținut că „povești obscene” au fost „plantate” în perioada premergătoare nunții lor, cuplul „jucându-se de-a vrăjeala” pe măsură ce articolele apăreau. De asemenea, ea a spus că a fost surprinsă de „formalitatea” familiei regale din spatele ușilor închise.

„Întotdeauna am fost o persoană care îmbrățișează, nu mi-am dat seama că este cu adevărat strident pentru mulți britanici”, a spus ea, dezvăluind că era îmbrăcată în blugi rupți și desculță.