• Netflix a dezvăluit trailerul serialului documentar al lui Meghan Markle și al Prințului Harry.
  • În trailer, intitulat sobru „Harry & Meghan” , cuplul promite să spună tot adevărul despre povestea lor de dragoste.
  • Dar mai ales despre dificultățile care i-au determinat să se retragă din monarhia britanică.

Serialul documentar aşteptat cu nerăbdare de familia regală britanică despre Harry şi Meghan va fi lansat pe 8 decembrie pe Netflix, a anunţat Netflix, conform presei franceze.

Potrivit biografului Omid Scobie, serialul în şase episoade va „împărtăşi cealaltă faţă a poveştii lor de dragoste şi a provocărilor cu care s-au confruntat” .

Recomandări

UE INTERZICE TRANSBORDAREA GNL ÎN PORTURILE SALE
CIOLACU VREA DATĂ PENTRU PREZIDENȚIALE
CE PRIMEȘTE UCRAINA DE LA LIDERII LUMII?
CE PROVOCARI ÎL AȘTEAPTĂ PE RUTTE LA NATO?
UNA SPUNE COMISIA EUROPEANĂ, ALTA FACE GUVERNUL
ZID LA GRANIȚA CU SUDUL

Nimeni nu poate vedea ce se întâmplă în spatele uşilor închise

În trailer, intitulat sobru Harry & Meghan” , sunt prezentate fotografii alb-negru ale cuplului pe o muzică dramatică. Nimeni nu poate vedea ce se întâmplă în spatele uşilor închise” , spune Harry. A trebuit să fac tot ce am putut pentru a-mi proteja familia” , adaugă el.

Anunţul survine în plină vizită în Statele Unite a prinţului William şi a soţiei sale Kate, aflaţi în relaţii tensionate cu Harry şi Meghan, care locuiesc în SUA.

Vizita prinţului va culmina vineri cu cea de-a doua ediţie a premiului său pentru mediu „Earthshot” , care va avea loc la Boston .

William nu a fost de acord cu fratele său de când el şi Meghan au dezvăluit anul trecut că un membru al Casei regale a pus sub semnul întrebării culoarea pielii fiului lor, Archie, înainte de naşterea acestuia.

De atunci, cei doi fraţi au apărut împreună doar în rare ocazii, cel mai recent în septembrie, la câteva zile după moartea Elisabetei a II-a, într-o atmosferă rece la Castelul Windsor.

,,Când mizele sunt atât de mari, nu are mai mult sens să auzim partea noastră de poveste?” , spune şi Meghan în trailer, care descrie lansarea seriei de documentare drept un „eveniment global”.

Prinţul Harry urmează, de asemenea, să-şi lanseze memoriile la începutul lunii ianuarie.