• Meghan s-a schimbat semnificativ față de zilele de început, când a ținut o întâlnire de rugăciune cu distribuția Suits înainte de începerea filmărilor, susține autorul.
  • Au existat o serie de reguli introduse de palat care au limitat scriitorii să scrie despre Meghan Markle.
  • Unii actori și angajați au descoperit că atitudinea lui Meghan se înăsprea ocazional.

Palatul i-a impus mai multe restricții stricte lui Meghan Markle după ce relația ei cu prințul Harry a ieșit la iveală, inclusiv limite privind echipa de creație a serialului american Suits și ce puteau include în scenarii. În plus, au existat o serie de reguli introduse de palat care au limitat scriitorii să scrie despre Meghan Markle, cartea explozivă a lui Tom Bower Revenge: Meghan, Harry and the War between the Windsors” a susținut.

Temându-se de ce e mai rău, din experiență amară, Palatul a intervenit pentru a controla viața lui Meghan. Lui Aaron Korsh i s-a spus să trimită toate viitoarele scenarii din Suits lui Nick Collins, agentul lui Meghan”, a scris Tom Bower.

Scenariile au fost apoi transmise Palatului Kensington pentru aprobare. Ordinele de modificare a cuvintelor erau trimise înapoi de la Londra la Los Angeles”, a dezvăluit autorul.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

Cea mai importantă cerință se referea la ultima scenă a lui Meghan la nunta ei cu Mike. Nici o fotografie, a ordonat Palatul, nu trebuia să fie făcută cu Meghan purtând o rochie de mireasă. Între filmări, ea trebuia să poarte întotdeauna o jachetă peste rochie. Atmosfera din studio s-a schimbat. Unii actori și angajați au descoperit că atitudinea lui Meghan se înăsprea ocazional. Uneori ajungea cu întârziere, iar empatia ei se transforma ocazional în cvasi-arroganță”, a mai scris autorul.