• Un raport susține că Prințul Harry încearcă să fie atent să nu facă nicio greșeală.
  • Raportul arată că cuplul s-a certat în legătură cu viitoarele lor proiecte de lucru.
  • Prințul Harry și Meghan Markle sunt căsătoriți de patru ani și au împreună doi copii, Archie, 3 ani, și Lilibet, 1 an.

Meghan Markle a fost acuzată că îl controlează pe Prințul Harry, în timp ce un raport susține că acesta se teme că ea îl va părăsi dacă nu face ceea ce vrea ea. Closer UK a susținut că Prințul Harry încearcă să fie atent să nu facă nicio greșeală care ar putea să o supere pe Meghan Markle, deoarece nu poate suporta gândul că ea l-ar părăsi.

O sursă a declarat pentru publicație că, deși Prințul Harry este fericit în noua sa viață cu Meghan, se întreabă uneori ce s-ar întâmpla dacă totul ar merge prost și asta îl îngrozește”.

O despărțire ar fi o agonie insuportabilă” și a susținut că Prințul Harry îi consideră pe Prințul William și Kate Middleton ca fiind sursa sa de inspirație atunci când vine vorba de relații. Întotdeauna i-a admirat pe William și Kate ca fiind un cuplu inspirațional și dacă s-ar întâmpla vreodată ceva între el și Meghan, ar fi Kate cea la care ar apela pentru sfaturi”, se arată în raport.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE

De asemenea, raportul a mai spus că cuplul s-a certat în legătură cu viitoarele lor proiecte de lucru. Deși, recent, Prințul Harry și Meghan Markle au fost văzuți la un restaurant din California, în apropiere de casa lor, unde locuiesc de când s-au retras din funcțiile regale în 2020.