• Publicarea cărții de memorii a lui Harry a fost amânată din cauza morții reginei Elisabeta.
  • Va exista o ediție audio citită de Prințul Harry.
  • Cartea va apărea în 16 limbi, inclusiv în olandeză și portugheză. Va exista, de asemenea, o ediție audio citită de Prințul Harry.

Cartea de memorii a prințului Harry are în sfârșit o dată de lansare. Cartea intitulată Spare va fi lansată pe 10 ianuarie 2023. Mult-așteptata carte va fi publicată de Penguin Random House și se așteaptă să fie explozivă. Este prezentată ca fiind o relatare spusă cu o onestitate crudă, fără menajamente” și plină de intuiție, revelații, auto-examinare și înțelepciune dobândită cu greu despre puterea eternă a iubirii asupra durerii, a relatat AP.

Publicarea memoriilor ducelui de Sussex a fost amânată din cauza morții reginei Elisabeta, în septembrie. Titlul memoriilor este o referire aparentă la faptul că prințul Harry este un rezervă regal, nu primul în linia de succesiune. William, Prințul de Wales, este următorul în linie.

Cartea va apărea în 16 limbi, inclusiv în olandeză și portugheză. Va exista, de asemenea, o ediție audio citită de Prințul Harry. Cartea va cuprinde călătoria lui Harry, de la copilărie și datoria militară în Afganistan până la a deveni soțul lui Meghan și tatăl lui Archie și Lilibet.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Meghan și Harry au lansat o carte după ce au renunțat la statutul de membri majori ai familiei regale în ianuarie 2020. Cartea s-a numit Finding Freedom. După ce au renunțat la titlurile lor regale, Harry și Meghan s-au impus, într-un fel, ca moguli media. Ei au acordat un interviu exploziv cu celebra prezentatoare TV Oprah Winfrey. În interviu, au acuzat un senior regal de rasism – s-au confruntat cu speculații privind culoarea pielii prințului nenăscut Archie.

Cuplul a înființat Archwell audio, care produce Archetypes, un podcast găzduit de Meghan. Foștii membri ai familiei regale au semnat, de asemenea, un contract profitabil cu Netflix.

Harry, într-o declarație anterioară, spusese: Sunt profund recunoscător pentru oportunitatea de a împărtăși ceea ce am învățat de-a lungul vieții mele de până acum și sunt încântat că oamenii vor citi o relatare de primă mână a vieții mele, care este exactă și complet sinceră.