• O coroană de plastic de 6 dolari, purtată de rapper-ul Notorious B.I.G. cu câteva zile înaitne să moară, a fost vândută la un preț record
  • Coroana a fost achiziționată cu 595.000 de dolari
  • Mai multe obiecte valoroase au fost vândute la Sotheby’s

Coroana din plastic de 6$, purtată de Notorious B.I.G. la o ședință foto cu câteva zile înainte să moară, a fost vândută marți pentru 595.000$, la prima licitație Hip-Hop a companiei de licitații Sotheby’s.

Coroana a fost vândută de fotograful Barron Claiborne, la un preț dublu decât era estimat la pre-licitație, în jur de 200.000$-300.000$. Obiectul pe care au rămas 3 amprente de la ședința foto a fost semnat atât de către faimosul rapper, pe numele său real Christopher Wallace, cât și de Claiborne.

Per total, la licitație s-au vândut obiecte în valoare 2 milioane dolari, depășind estimările cu 91% .

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Alte obiecte vândute sunt inelul MTV personalizat Fab 5 Freddy, o ediție completă a revistei The Source, faimoasele jachete ,,Push it” semnate Salt-N-Pepa, o arhivă de scrisori de dragoste scrise de Tupac Shakur în adolescență, o pereche de Air Force 1 semnate Ms. Opal Lee, Niko Brim și Sierato, în cinstea campaniei Juneteenth Holiday, costumul strălucitor World Class Wreckin’ Cru “Wrapped in Romance” al lui Dr. Dre sau o copertă prelucrată pentru albumul De La Soul’s 3 Feet High and Rising.