Laura Buciu, Mădălina Bucur și Daniela Dumulescu, doctor în psihologie, sunt în juriul de astăzi.

  • La 33 de ani după ce Revoluția română l-a invins pe Ceaușescu, SRI a declasificat toate documentele legate de revoluție. Dosarul Revoluției conține 13 volume.
  • Țara care a dat faliment de 9 ori, Argentina, apelează la fotbal ca să se refacă financiar. Banca centrală propune bancnote noi – evident cu poza lui Messi.
  • Se schimbă regulile prin care studiourile pot să-și facă reclamă la filme! Marile studiouri de producție de la Hollywood pot fi date în judecată dacă induc spectatorii în eroare prin trailerele pe care le scot pentru filme.
  • Victorie uriașă pentru Zelenski prin vizită în America. S-a întâlnit cu Biden, a vorbit Congresului, a fost aplaudat în Capitoliu după un discrus de 20 de minute – dar mai ales – a obținut sprijin militar de aproape 2 miliarde de dolari și promisiunea a încă 45 de miliarde în lunile următoare. Zelenski s-a intors in Europa – acum e în Polonia.
  • Riscăm să rămânem fără o parte din banii din PNRR. Primarii nu se înghesuie să depună proiecte care să le crească nivelul de trai al copiilor, iar ministrul sănătății Rafila spune că nici medicii de familie nu depun proiecte care altfel ar fi adus bani de la Uniunea Europeană.
  • Îi râde tot spațiul Schengen pe români. Ai noștri încurcă site-urile de cumpăraturi cu Google. „De ce e greu să iubești?“ , „cum te poți proteja de energiile negative“ sau „de ce nu-s românii ca nemții? “ sunt o parte din lucrurile pe care românii au vrut să le știe anul ăsta – arată un raport publicat de Emag.

Recomandări

ZILELE BUCUREȘTIULUI
IDF BOMBARDEAZĂ
I-A FAULTAT TESLA
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA
PASĂ, PASĂ, SOMN!