• Nu s-au arătat absolut deloc dispuși să se împace, spune Harry în trailerul pentru viitorul interviu TV.
  • La televiziunea americană, anul trecut, cuplul s-a plâns de rasismul față de Markle la Palatul Buckingham.
  • Vreau o familie, nu o instituție … Nu au arătat absolut nicio dorință de a se împăca”, a declarat Harry.

La trei ani după ce a renunțat la funcția de membru senior al familiei regale britanice, prințul Harry a declarat că și-ar dori să îi primească înapoi” pe tatăl său, regele Charles, și pe fratele său, prințul William, adăugând că își dorește o familie, nu o instituție.

Mi-ar plăcea să-mi aduc tatăl înapoi. Mi-ar plăcea să îl am înapoi pe fratele meu”, a declarat Harry, duce de Sussex, în trailerul unui viitor interviu.

Nu a fost nevoie să fie niciodată așa, a spus el, menționând scurgerile și plantarea” într-un clip video postat de ITV pe Twitter. Au impresia că este mai bine să ne păstreze cumva ca răufăcători”, a adăugat el, referindu-se la el și la Megan Markle, soția sa biracială, care s-a mutat în statul american California în iulie 2020.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

La televiziunea americană, anul trecut, cuplul s-a plâns de rasismul față de Markle la Palatul Buckingham. Aceștia au afirmat că cel puțin un membru senior al familiei a pus la îndoială culoarea pielii lui Archie, bebelușul cuplului care nu se născuse atunci, și că Meghan s-a confruntat cu o presiune emoțională uriașă la palat.

Vreau o familie, nu o instituție … Nu au arătat absolut nicio dorință de a se împăca”, a declarat Harry.

Cuplul a fost văzut ultima dată la Londra în septembrie pentru funeraliile reginei Elisabeta, bunica lui Harry. Ei au renunțat la îndatoririle oficiale de la palat în ianuarie 2020 și s-au mutat în SUA.