• O femeie a declarat că viața ei sexuală s-a transformat total de când s-a despărțit de partenerul ei.
  • Ea a spus că abia așteaptă să experimenteze lucruri noi și să învețe trucuri noi în dormitor.
  • Lou a descris cum arată o săptămână obișnuită pentru ea, în calitate de nouă burlăciță în căutare de distracție.

O femeie a declarat că viața ei sexuală s-a transformat total de când s-a despărțit de partenerul ei. Lou, în vârstă de 52 de ani, lucrează ca influencer în domeniul relațiilor sexuale și al bunăstării, dar s-a despărțit recent de soțul ei, iar acest lucru i-a oferit un nou sentiment de libertate.

În trecut, ea a spus că relația ei cu sexul a fost un pic confuză, dar a spus că simte că viața ei sexuală a „renăscut” după ce a rămas singură. Scriind pentru Metro, ea a spus că sexul a fost „puternic”, „rușinos”, „bun” și „rău” de-a lungul vieții sale.

Dar, ceea ce este important este că, pentru prima dată în viața ei, simte că deține controlul asupra tuturor lucrurilor, iar acest lucru o face să se simtă liberă. Ea a spus că abia așteaptă să experimenteze lucruri noi și să învețe trucuri noi în dormitor. Lou a descris cum arată o săptămână obișnuită pentru ea, în calitate de nouă burlăciță în căutare de distracție, și a mărturisit că are suișuri și coborâșuri.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Pentru Lou, duminica este ziua în care se simte cu adevărat singură”, deoarece este considerată a fi o zi de îmbrățișări. Partea bună este că îi place să doarmă fără haine, deoarece o face să se simtă „sexy”. Ea a spus: Am început să am bufeuri de menopauză noaptea, dar mă făcea să mă simt bine fiind goală. Mulțumesc, menopauză”.

Lou a scris: Exercițiile fizice mi-au sporit cu siguranță încrederea în mine și m-au făcut să mă simt mai sexy, dar mi-am rănit glezna căzând în pantofi cu platformă, așa că nu pot să mă antrenez astăzi. Să încep ziua cu un orgasm pare a fi o bună distragere a atenției, deoarece îmi lipsește teribil sala de sport.”

Ea a spus că a încheiat săptămâna ieșind la mâncare și băutură cu prietenele ei, ceea ce a fost foarte distractiv”. Lou a spus că trei dintre prietenele ei sunt divorțate, iar cealaltă este, de asemenea, în terapie matrimonială, așa că magia se întâmplă” atunci când se întâlnesc.