• Harry Styles a fost anunțat ca interpret la următoarea ediție a premiilor Grammy de săptămâna viitoare.
  • Harry se alătură celor de la Bad Bunny, Mary J. Blige, Lizzo și Sam Smith, care au fost deja confirmați ca participanți.
  • Harry a avut cel mai bine vândut single și album în Marea Britanie anul trecut.

Harry Styles a fost anunțat ca interpret la următoarea ediție a premiilor Grammy de săptămâna viitoare. Fostul star One Direction, în vârstă de 28 de ani, va urca pe scena din Los Angeles, în cadrul celei de-a 65-a ediții anuale a prestigioaselor premii Grammy, care va avea loc pe 6 februarie.

Prestația sa a fost confirmată duminică seară, în timpul meciului de campionat AFC, în care Kansas City Chiefs a înfruntat Cincinnati Bengals pentru a vedea cine va ajunge la Super Bowl. Harry se alătură celor de la Bad Bunny, Mary J. Blige, Lizzo și Sam Smith, care au fost deja confirmați ca participanți.

Aceasta vine în timp ce el își încheie cu trei nopți mai devreme etapa nord-americană a turneului său Love on Tour, care a durat trei luni. El va începe din nou la mai puțin de trei săptămâni după concertul de la Grammy.

Recomandări

REZULTATELE ALEGERILOR
ÎN SPATELE CORTINEI
ISRAELUL PREGĂTEȘTE ATACUL
BRITNEY MARRIED HERSELF
MOLDOVA ALEGE UE
O NOUĂ ACUZAȚIE

Harry va spera să fie adus pe scenă de mai multe ori pe parcursul serii, fiind nominalizat la șase premii. Beyonce conduce detașat, cu nouă nominalizări, în timp ce Kendrick Lamar nu este departe, cu opt nominalizări. Adele și colega de scenă Brandi Carlile au șapte nominalizări înainte de ceremonie, iar DJ Khaled se numără printre cei care i se alătură lui Harry cu șase șanse de a obține un premiu.

Harry a avut cel mai bine vândut single și album în Marea Britanie anul trecut și va merge plin de încredere că va câștiga fie cel mai bun artist, fie albumul sau single-ul. Se crede că succesul campaniei sale în SUA se va dovedi definitoriu pentru cariera sa. La sfârșitul săptămânii trecute, s-a relatat că ar putea fi rezervat pentru o serie de concerte în Las Vegas, la un nou sediu de 1,6 miliarde de lire sterline din oraș, putând câștiga 40 de milioane de lire sterline în acest demers.

MSG Sphere a anunțat deja că U2 va deschide locația, care are o capacitate de 17.500 de fani, după cum s-a raportat. Dacă Harry va accepta propunerea, se crede că va urca pe scenă pentru aproximativ 10 concerte în decurs de câteva luni.