• Primarul din Toronto, John Tory, în vârstă de 68 de ani, a anunțat vineri relația cu o fostă angajată.
  • Primarul, căsătorit de peste 40 de ani, și-a cerut scuze și a recunoscut indiscreția.
  • El a spus că se va retrage pentru a „reflecta asupra greșelilor și a reconstrui încrederea cu familia” .

Primarul oraşului Toronto din Canada, John Tory, a demisionat vineri după ce a recunoscut că a avut o relaţia extraconjugală cu o fostă angajată, mult mai tânără, potrivit Daily Mail.

În timpul pandemiei, am avut o relaţie cu o angajată din echipa mea într-un mod care nu corespunde standardelor pe care mi le-am impus în calitate de primar şi în calitate de tată” , a spus el, în cadrul unei conferinţe de presă la primărie.

Prin urmare, am decis să renunţ la postul de primar pentru a avea timpul să reflectez la erori şi să facă ce este nevoie pentru a recâştiga încrederea familiei” , a adăugat John Tory.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Reales în urmă cu mai puţin de patru luni pentru un al treilea mandat, el a anunţat că renunţă la funcţie la o oră după ce ziarul Toronto Star a publicat un articol despre această relaţie care a durat mai multe luni.

În vârstă de 68 de ani, John Tory a spus despre relaţie că a fost o eroare gravă de judecată” şi a prezentat scuze opiniei publice, colegilor, soţiei şi familiei.

Potrivit primarului, relaţia s-a încheiat de comun acord la începutul acestui an” , iar angajata a părăsit primăria.

El nu a dezvăluit identitatea angajatei, însă, potrivit unor surse citate de Toronto Star, a fost vorba de o femeie de 31 de ani care era consilieră.