• Gafa lui Biden le-a dat din nou muniție republicanilor
  • Republicanii cer ca Joe Biden să publice rezultatele testelor cognitive
  • Joe Biden continuă să conducă în sondaje cursa pentru Casa Albă
  • Donald Trump s-a apropiat în ultimele săptămâni de candidatul democrat

Omul favorit să devină următorul președinte al Statelor Unite a omorât 200 de milioane de americani – declarativ, evident!

Democratul Joe Biden, încă favoritul sondajelor pentru un loc la Casa Albă – cu un avans tot mai mic, să menționăm! – a comis o gafă care i-a dat din nou muniție lui Donald Trump. Biden a încurcat 200 de mii cu 200 de milioane când a vorbit despre numărul americanilor morți din cauza coronavirusului.

E a doua oară când Biden greșește cifrele. În iunie a spus că 120 de milioane de americani au fost răpuși de covid. E muniția perfectă Trump – care zice că Biden nu poate deveni președinte pentru că nu e în deplinătatea facultăților mintale. Îi cere rivalului rezultatele testelor cognitive.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Am întrebat și un neurolog dacă acuzațiile lui Trump cum că Biden e prea bătrân pentru a mai lua decizii cu privire la viitorul planetei sunt valabile.


Discuțiile despre capacitatea lui Biden de a lua decizii l-au readus pe Trump în bătălie, arată sondajele. Ultimul arată că 45% dintre bărbații gay de culoare din America i-au întors spatele lui Biden – au declarat că intenționează să pună ștampila pe Trump. Nu e aceeași părere sunt și vedetele de la Hollywood. De Niro e cel mai aprig.