• Banii provin din trafic de droguri, fraude în ţări în curs de dezvoltare sau scheme piramidale
  • Deutsche Bank susține că a fost deja investigată și a plătit amenzi pentru ultimii 20 de ani de „greșeli”
  • Documentele scăpate în piață arată că nemții au continuat să plimbe bani murdari

Corupția nu este un fenomen născut în comunism, este doar rafinat în statele slabe. Ca nemții însă nu minte nimeni – după celebrul diesel gate, banca germană Deutsche Bank este acuzată de investigația Băncii centrale americane că a spălat 1,3 trilioane – da, exact 1.300 de miliarde de dolari din trafic de droguri și arme, bani furați de politicieni.

Postul german Deutsche Welle este primul care a făcut legătura între documentele jurnaliștilor de investigație și cele ale poliției financiare din trezorăria Americii.

Cea mai mare bancă germană Deutsche bank a transferat 1,3 trilioane de dolari în condiții suspecte. FinCEN – o să tot auziți acest acronim sunt cei care investighează în America.

Recomandări

RAIDURI ÎN LIBAN
LE PEN URMĂRITĂ PENAL
VORBE GRELE
REVIN INUNDAȚIILE
DRAGON A AJUNS
NOUL ȘEF HEZBOLLAH

Deutsche Bank susține că a fost deja investigată și a plătit amenzi pentru ultimii 20 de ani de „greșeli” însă documentele scăpate în piață arată că nemții au continuat să plimbe bani murdari și să spele cu nonșalanță. Tot ei au produs în 2015 cel mai mare șoc pe piața mondială auto – oficiali de la Volkswagen au inventat un soft care mintea oficial despre poluarea mașinilor – scandal care a valorat o nimica toată față de banii spălați – doar 10 miliarde.