• Un băiat recunoaște că s-a abonat la pagina OnlyFans a mamei – dar nu este ceea ce crezi.
  • „Am fost abonat la pagina OnlyFans a mamei mele în ultimele optsprezece luni”, a recunoscut flăcăul anonim.
  • În timp ce unii utilizatori de Twitter au fost șocați de mărturisirea băiatului, alții s-au simțit în conflict în legătură cu raționamentul său.

Un băiat a recunoscut că s-a abonat pe site-ul OnlyFans al mamei sale – dar neagă că este „bolnav”. Platforma care găzduiește peste 1 milion de creatori de conținut vede adesea multe modele care fac mii de euro din conținuturi interzise.

Așa că, atunci când părintele său s-a alăturat site-ului respectiv, băiatul a decis să plătească pentru instantaneele și clipurile ei – și a făcut acest lucru în ultimele 18 luni. Deși, nu este ceea ce credeți cel mai probabil. Fiul a dat asigurări că s-a abonat la contul ei doar cu intenții bune. Dar de ce? Ei bine, el a apelat la pagina de confesiuni de pe Twitter „Fess hole” pentru a se destănui.

„Am fost abonat la pagina OnlyFans a mamei mele în ultimele optsprezece luni”, a recunoscut flăcăul anonim. Se pare că el nu are doar un singur cont, ci trei abonate la fotografiile mamei sale.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT
FT: UE ARE TIMP, SUA AU BANI

„Nu mă uit – nu sunt bolnav – dar mama mea se luptă financiar în ultimii doi ani, dar nu a acceptat niciodată niciun ajutor din punct de vedere financiar din partea mea”, a împărtășit el cu sinceritate. „Așa că, în schimb, am trei conturi OnlyFans, toate abonate”.

În timp ce unii utilizatori de Twitter au fost șocați de mărturisirea băiatului, alții s-au simțit în conflict în legătură cu raționamentul său de a avea trei conturi abonate la OnlyFans al mamei sale. Un utilizator a adăugat: „Suntem în 2023 & cadoul perfect de Ziua Mamei este abonarea la contul OnlyFans al mamei.”

În timp ce o altă persoană a spus: „Nu știu dacă e ciudat sau drăguț”. Altcineva și-a exprimat: „E o idee minunată: „Cu siguranță că a-i da mamei tale banii este cea mai bună opțiune aici, lol.”