• Deși are milioane de urmăritori, Selena a declarat recent pentru Vanity Fair că s-a retras din social media și că are doar aplicația TikTok pe telefon.
  • Vedeta a adăugat că a fost rănită de comentariile „răutăcioase” ale trolilor și, de asemenea, a considerat că folosirea prea mult a platformelor este o „pierdere de timp”.
  • Selena, în vârstă de 30 de ani, a fost anterior cea mai urmărită femeie de pe site, în 2019.

Selena Gomez a depășit-o pe Kylie Jenner și a devenit din nou cea mai urmărită femeie de pe Instagram. Fosta vedetă Disney a adunat 381 de milioane de urmăritori pe platforma de partajare a fotografiilor, depășindu-i pe cei 380 de milioane ai lui Kylie.

Selena, în vârstă de 30 de ani, a fost anterior cea mai urmărită femeie de pe site, în 2019, înainte ca Ariana Grande să o devanseze, iar Kylie, în vârstă de 25 de ani, să le depășească ulterior. Mulți dintre fanii cântăreței s-au bucurat de această veste, proclamând-o pe Selena „regina Instagramului”.

Luând pe Twitter, un utilizator a scris: „Selena Gomez este din nou cea mai urmărită femeie de pe Instagram. Regina s-a întors!”. Un alt utilizator a spus: „S-a întors pe tronul ei. Selena, regina Instagramului!”, în timp ce un al treilea a numit-o: „Regina OG a Instagramului”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
ZHANG INTRĂ ÎN ÎNCHISOARE PENTRU POSTĂRI
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
MERGI LA CELE MAI SCUMPE RESTAURANTE DIN UE

Un al patrulea a spus: „Selena Gomez este acum cea mai urmărită femeie artistă de pe Instagram și Tiktok. O regină globală”.

Deși are milioane de urmăritori, Selena a declarat recent pentru Vanity Fair că s-a retras din social media și că are doar aplicația TikTok pe telefon. Vedeta a adăugat că a fost rănită de comentariile „răutăcioase” ale trolilor și, de asemenea, a considerat că folosirea prea mult a platformelor este o „pierdere de timp”.

Ea a spus: „Oamenii pot să mă facă urâtă sau proastă și eu sunt ca și cum aș spune: „Mă rog. Dar acești oameni devin detaliați. Ei scriu paragrafe atât de specifice și răutăcioase. Aș fi plâns în mod constant. Aveam mereu anxietate… Nu mai puteam să fac asta. Era o pierdere de timp”.

„Există lucruri minunate în social media – să te conectezi cu fanii, să vezi cât de fericiți și entuziasmați sunt și poveștile lor. Dar, de obicei, acest lucru este filtrat [pentru mine acum]. Am creat un sistem. Tot ceea ce fac îi trimit asistentului meu care le postează. În ceea ce privește comentariile, echipa mea va pune laolaltă câteva lucruri care sunt încurajatoare”.

Ea a creat acum un „sistem” prin care are un asistent care servește drept barieră între ea și comentarii, postând în numele ei.