• Kate Middleton a împărtășit dragostea copiilor ei pentru aer liber, mai ales când a venit vorba de fiul ei cel mic.
  • Ea a împărtășit că Louis, în vârstă de patru ani, insistă să se joace afară, în grădină, în fiecare zi după școală.
  • Asta face parte din planul lui William și Kate ca copiii lor să iasă în aer liber și să aibă o viață mai normală”, a spus un expert regal.

Kate Middleton a împărtășit dragostea copiilor ei pentru aer liber, mai ales când a venit vorba de fiul ei cel mic. Prințesa de Wales a discutat despre copiii ei în timpul unei vizite în Țara Galilor la începutul acestei săptămâni, alături de Prințul William.

În timp ce vizita o grădină de terapie la un centru de reabilitare, unde prințesa a lăudat beneficiile pe care le poate aduce grădinăritul și petrecerea timpului în aer liber, ea a dezvăluit o cerere drăguță pe care Prințul Louis o adresează mereu după școală.

Ea a împărtășit că Louis, în vârstă de patru ani, insistă să se joace afară, în grădină, în fiecare zi după școală. Vorbind cu cei prezenți la grădină, prințesa a fost auzită spunând: Louis vine acasă și spune: Trebuie să-mi scot energia afară”.”

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Louis este în prezent înscris în primul an la Școala Lambrook, aceeași școală ca fratele și sora sa, prințul George și prințesa Charlotte. Postul de televiziune a detaliat că Louis s-ar fi alăturat chiar și la Forest Friday (Vinerea Pădurii) a școlii, unde cei mai tineri elevi se îndreaptă spre terenul școlii pentru a construi bârloguri și a prăji bezele lângă un foc.

Părinții celor trei copii – George, 9 ani, Charlotte, 7 ani, Louis, 4 ani, – sunt destul de pretențioși în ceea ce privește faptul că micuții experimentează o viață normală și mai ales viața în aer liber. Școala pe care o frecventează copiii a fost supranumită destul de bucolică”, ceea ce se referă la faptul că este foarte pastorală și seamănă cu viața de la țară.

Editorul regal Roya Nikkhah a declarat în septembrie 2022 că școala din Windsor este perfect potrivită pentru copiii regali și că oferă o experiență diferită în comparație cu școlile din Londra.

Asta face parte din planul lui William și Kate ca copiii lor să iasă în aer liber și să aibă o viață mai normală”, a spus ea.

Este o configurație foarte diferită. Se pune foarte mult accent pe aer liber, sunt animale acolo, un teren de mini-golf și păuni care umblă liberi în toată această școală. Este o școală foarte specială, frumoasă, unde copiii sunt încurajați să iasă în aer liber”, a spus Nikkhah despre școală.