• Palatul Kensington a împărtășit imaginile în weekend, inclusiv una care o arată pe Kate Middleton cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis stând împreună într-un copac.
  • Familia regală a sărbătorit Ziua Mamei cu o serie de fotografii inedite, alături de un omagiu emoționant adus regretatei regine Elisabeta a II-a.
  • Prințul și Prințesa de Wales au împărtășit fotografii de familie inedite pentru Ziua Mamei.

Palatul Kensington a împărtășit imaginile în weekend, inclusiv una care o arată pe Kate Middleton cu Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis stând împreună într-un copac, scrie The Independent.

Familia regală a sărbătorit Ziua Mamei cu o serie de fotografii inedite, alături de un omagiu emoționant adus reginei Elisabeta a II-a. O fotografie a Regelui Charles în copilărie, stând în poala mamei sale, în timpul unei ședințe foto.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Prințul și Prințesa de Wales au împărtășit fotografii de familie inedite pentru Ziua Mamei.

Sarah Ferguson, Ducesa de York, a împărtășit, de asemenea, o postare de Ziua Mamei, în care și-a lăudat fiicele Beatrice și Eugenie.


Prințesa de Wales a transmis un mesaj de Ziua Mamei, însoțit de o fotografie inedită cu cei trei copii ai săi.

Fotografia o arată pe Kate cu Prințul George, în vârstă de nouă ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani și Prințul Louis, în vârstă de patru ani, stând într-un copac și zâmbind la cameră.

În descrierea postării este scris: „La mulți ani de Ziua Mamei din partea familiei noastre pentru a voastră”, alături de un emoji cu o inimă roșie.

De asemenea, fanii serialului The Crown reacționează la cele mai recente fotografii de pe platoul de filmare al celui de-al șaselea sezon, mulți fiind șocați de asemănarea „stranie” a actorului care îl interpretează pe Prințul William cu Prințul de Wales.

Recent, s-a aflat că prințul Harry a fost rugat de Ministerul de Interne să dea un preaviz de 28 de zile înainte de a face orice călătorie în Marea Britanie.
Între timp, încă se speculează dacă Harry și Meghan vor participa la încoronarea lui Charles și Camilla în luna mai.