• Se speculează dacă cuplul va participa la încoronarea regelui Charles al III-lea.
  • Între timp, fanii și-au împărtășit laudele la adresa ducelui și ducesei în secțiunea de comentarii, o persoană scriind: Am fost foarte încântată de această ocazie: Ce îmbrățișare minunată!”
  • La începutul acestei săptămâni, utilizatorul TikTok @thetvandmoviequeen a distribuit un clip al momentului, care a fost vizualizat de peste un milion de ori.

O înregistrare video în care Meghan Markle îl consolează pe prințul Harry după ce acesta a primit un mesaj de la prințul William a devenit virală, în contextul în care se speculează dacă cuplul va participa la încoronarea regelui Charles al III-lea.

În episodul final al serialului-document de pe Netflix al ducelui și ducesei de Sussex, Harry & Meghan, prințul Harry primește un mesaj de la fratele său după interviul lor bombă cu Oprah Winfrey în martie 2021. La câteva zile după interviul lor comun, în care atât Harry, cât și Meghan au împărtășit dezvăluiri majore despre familia regală, ducesa este văzută vorbind cu Tyler Perry la telefon, în timp ce Harry stă deoparte.

Meghan îi citește cu voce tare soțului ei o declarație a regretatei regine Elisabeta a II-a, în timp ce stă în interiorul casei lor din Montecito, înainte ca Harry să-i arate ecranul telefonului soției sale. La ce mă uit?”, îl întreabă ea pe Harry, înainte de a-și da seama că prințul William îi trimisese un mesaj. Uau!”

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Ea îi spune lui Perry la telefon: H tocmai a primit un mesaj de la fratele său”, și închide.

Harry a părut să fie zguduit de textul surpriză și i-a spus soției sale: Aș vrea să știu ce să fac.” Mama a doi copii se duce apoi să își consoleze soțul, luându-l în brațe. Știu”, spune ea. Hai să luăm o pauză. Să luăm puțin aer și apoi să ne hotărâm”.

@thetvandmoviequeen True love hunny #princeharryspare #princeharry #meghanmarkle #princewilliam #royalfamily #fypシ #foryou ♬ Rewrite The Stars – Zac Efron & Zendaya

La începutul acestei săptămâni, utilizatorul TikTok @thetvandmoviequeen a distribuit un clip al momentului, care a fost vizualizat de peste un milion de ori. Meghan Markle dându-i lui H o îmbrățișare mare după ce a primit textul dur de la fratele său, Prințul William, arată dragostea ei pentru bărbații ei”, au scris aceștia peste videoclip, împreună cu mesajul: Adevărata iubire”

Între timp, fanii și-au împărtășit laudele la adresa ducelui și ducesei în secțiunea de comentarii, o persoană scriind: Am fost foarte încântată de această ocazie: Ce îmbrățișare minunată!”