• Activista a îndemnat oamenii să înțeleagă toxicitatea inegalităților care se intersectează” de rasă, gen și clasă.
  • Ea a adăugat: Misoginismul nu se manifestă doar pentru că folosești anumite cuvinte cheie”.
  • Ea a avertizat oamenii să solicite exemple” de rasism și misoginism” invocate împotriva ducesei de Sussex.

Criticii lui Meghan Markle neagă misoginismul și rasismul care alimentează atacurile lor împotriva ei, a avertizat o importantă activistă pentru drepturile femeilor. Dr. Shola Mos-Shogbamimu, care este, de asemenea, avocat, a remarcat că rasismul și misoginismul nu se exprimă doar prin cuvinte specifice, întrucât a susținut că furtuna de critici îndreptate împotriva ducesei de Sussex a pus în lumină lipsa profundă de conștientizare a formelor de opresiune care se intersectează.

Luând cuvântul în cadrul unui panel găzduit miercuri de The Independent pentru a sărbători Ziua Internațională a Femeii, activista a îndemnat oamenii să înțeleagă toxicitatea inegalităților care se intersectează” de rasă, gen și clasă.

Unul dintre lucrurile cheie care au reieșit din saga Meghan Markle, care s-a răspândit în întreaga lume, este că există un nivel real, profund și profund de ignoranță cu privire la intersecționalitate”, a declarat Dr. Shola Mos-Shogbamimu.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Ea a avertizat oamenii să solicite exemple” de rasism și misoginism” invocate împotriva ducesei de Sussex – adăugând că se așteaptă ca tu să faci munca în locul lor pentru a desluși” modul în care misoginismul se manifestă”.

Ea a adăugat: Misoginismul nu se manifestă doar pentru că folosești anumite cuvinte cheie. Există cuvinte evazive, insidioase, deschise și ascunse care manifestă misoginismul împotriva femeilor”.

De asemenea, militanta a remarcat că rasismul nu implică doar persoane care folosesc cuvântul cu N sau care aleg să folosească cuvântul negru în fiecare propoziție”.