• Rebel Wilson a rememorat momentul în care i-a întâlnit pentru prima dată pe Prințul Harry și Meghan Markle într-o excursie în California cu mama ei, susținând că Ducesa nu era la fel de cool”.
  • Vedeta a adăugat curând că Harry a fost adorabil” și nu ar fi putut fi mai drăguț”.
  • O altă persoană a declarat: Rebel Wilson a jucat în mai multe filme care s-au descurcat destul de bine la box office. Meghan s-a dovedit a fi nepoliticoasă și petulantă”.

Actrița australiană Rebel Wilson a rememorat momentul în care a avut privilegiul de a-i întâlni pentru prima dată pe Prințul Harry și Meghan Markle, dezvăluind că Ducesa de Sussex nu a fost atât de caldă” pe cât se aștepta.

Ducele Harry, însă, potrivit starului recent logodit Pitch Perfect, a fost adorabil. Vorbind la Watch What Happens Live cu Andy Cohen la începutul acestei săptămâni, Rebel, în vârstă de 43 de ani, a dezvăluit că i-a întâlnit pe regali într-o excursie în statul natal al celor doi, California, împreună cu mama ei.

Meghan nu a fost la fel de cool. Nu era la fel de caldă în mod natural”, a început Rebel. În schimb, vedeta a adăugat curând că Harry a fost adorabil” și nu ar fi putut fi mai drăguț”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Rebel a continuat să se gândească la motivul pentru care Meghan ar fi putut să nu fie prea încântată să o cunoască, recunoscând că mama ei a recunoscut că mama ei, Sue Bownds, a pus cuplului câteva întrebări ușor nepoliticoase”, cum ar fi Unde sunt copiii tăi?”. Ea a spus că a adăugat: Și eu am spus: Mamă, nu o întreba asta”.

Comentariile lui Rebel au stârnit ulterior dezbateri pe rețelele de socializare, între timp, mulți utilizatori susținând răceala ducesei. Unii au sugerat că Rebel a vorbit urât despre Meghan în trecut și, prin urmare, reacția ei era de așteptat.

Un utilizator Twitter a scris: Sincer, nu am timp pentru Rebel Wilson. Ea s-a arătat ca fiind pro-monarhistă și va folosi orice moment pentru a o face praf pe Meghan”.

Un alt utilizator a comentat: Nu, nu, nu: #MeghanMarkle și nimeni din orbita ei nu dă o pană de cine este Rebel Wilson sau pe cine cunoaște”. Iar un al treilea a spus: Nu, nu, nu: Nu am fost niciodată un fan al lui Rebel Wilson. Și acest lucru este atât de tipic. Mai întâi spune că Meghan nu a fost caldă, dar urmează cu mama mea i-a pus o grămadă de întrebări nepoliticoase.”

Alții au luptat în colțul lui Rebel, totuși, așa cum a spus o persoană: Eu o cred. Ea are o judecată bună. Meghan Markle este o narcisistă. S-a comportat ca și cum ar fi monarhul când s-a căsătorit cu o rezervă la tron”.

O altă persoană a declarat: Rebel Wilson a jucat în mai multe filme care s-au descurcat destul de bine la box office. Meghan s-a dovedit a fi nepoliticoasă și petulantă. O întrebare despre copiii tăi nu este o întrebare nepoliticoasă”.