• Înainte de marea cerere în căsătorie, Rebel l-a sunat mai întâi pe Bob Iger, directorul executiv al The Walt Disney Company.
  • Ea a sunat pentru a obține permisiunea de a o cere în căsătorie într-unul dintre parcurile sale.
  • Într-un alt interviu recent, Rebel a dezvăluit cum și-a cunoscut logodnica.

Actrița Rebel Wilson, în vârstă de 42 de ani, a fost numai zâmbete în timp ce părăsea studioul după ce și-a înregistrat apariția în emisiunea The Drew Barrymore Show, marți, în New York City.

În timp ce apărea la talk-show-ul de zi, Rebel a împărtășit noi detalii despre recenta cerere în căsătorie cu noua logodnică Ramona Agruma la Disneyland, dezvăluind că a trebuit să dea mai întâi un telefon la șeful cel mare”.

Înainte de marea cerere în căsătorie, Rebel i-a spus lui Drew că l-a sunat mai întâi pe Bob Iger, directorul executiv al The Walt Disney Company, pentru a obține permisiunea de a o cere în căsătorie într-unul dintre parcurile sale.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

El este marele, marele șef și m-am gândit că, dacă el spune da, atunci așa a fost menit să fie, iar eu trebuia să o cer în acea zi la Disneyland”, a explicat Rebel. A trebuit să obțin o permisiune specială pentru a obține o zonă specială legată și pentru a pune copaci topiari și, știți, am avut un violonist care cânta ca un clasic Disney și a fost foarte, foarte romantic. M-am dus la șeful cel mare pentru a obține permisiunea”.

Rebel a ieșit și a confirmat că se întâlnește cu Ramona în iunie 2022. Într-un alt interviu recent, Rebel a dezvăluit cum și-a cunoscut logodnica.

Am spus DA!” a spus Wilson în postare, care a fost însoțită de fotografii ale cuplului la Disneyland, unde se pare că a avut loc logodna. Reprezentantul lui Wilson, Marcy Engelman, a confirmat logodna cuplului într-un e-mail pentru CNN.