• Înainte de marea cerere în căsătorie, Rebel l-a sunat mai întâi pe Bob Iger, directorul executiv al The Walt Disney Company.
  • Ea a sunat pentru a obține permisiunea de a o cere în căsătorie într-unul dintre parcurile sale.
  • Într-un alt interviu recent, Rebel a dezvăluit cum și-a cunoscut logodnica.

Actrița Rebel Wilson, în vârstă de 42 de ani, a fost numai zâmbete în timp ce părăsea studioul după ce și-a înregistrat apariția în emisiunea The Drew Barrymore Show, marți, în New York City.

În timp ce apărea la talk-show-ul de zi, Rebel a împărtășit noi detalii despre recenta cerere în căsătorie cu noua logodnică Ramona Agruma la Disneyland, dezvăluind că a trebuit să dea mai întâi un telefon la șeful cel mare”.

Înainte de marea cerere în căsătorie, Rebel i-a spus lui Drew că l-a sunat mai întâi pe Bob Iger, directorul executiv al The Walt Disney Company, pentru a obține permisiunea de a o cere în căsătorie într-unul dintre parcurile sale.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

El este marele, marele șef și m-am gândit că, dacă el spune da, atunci așa a fost menit să fie, iar eu trebuia să o cer în acea zi la Disneyland”, a explicat Rebel. A trebuit să obțin o permisiune specială pentru a obține o zonă specială legată și pentru a pune copaci topiari și, știți, am avut un violonist care cânta ca un clasic Disney și a fost foarte, foarte romantic. M-am dus la șeful cel mare pentru a obține permisiunea”.

Rebel a ieșit și a confirmat că se întâlnește cu Ramona în iunie 2022. Într-un alt interviu recent, Rebel a dezvăluit cum și-a cunoscut logodnica.

Am spus DA!” a spus Wilson în postare, care a fost însoțită de fotografii ale cuplului la Disneyland, unde se pare că a avut loc logodna. Reprezentantul lui Wilson, Marcy Engelman, a confirmat logodna cuplului într-un e-mail pentru CNN.