• În postarea de pe rețelele de socializare, Wilson și Agruma au fost văzute purtând pulovere roz și albe asortate.
  • Disneyland pare a fi o locație potrivită pentru Wilson și Agruma, care și-au făcut publică relația în iunie 2022.
  • Agruma este fondatoarea Lemon Ve Limon, un brand de îmbrăcăminte din Los Angeles.

Rebel Wilson și Ramona Agruma s-au logodit, a anunțat duminică actrița australiană pe Instagram.

Am spus DA!” a spus Wilson în postare, care a fost însoțită de fotografii ale cuplului la Disneyland, unde se pare că a avut loc logodna. Reprezentantul lui Wilson, Marcy Engelman, a confirmat logodna cuplului într-un e-mail pentru CNN.

În postarea de pe rețelele de socializare, Wilson și Agruma au fost văzute purtând pulovere roz și albe asortate, înconjurate de trandafiri roz, cu emblematicul Castel Sleeping Beauty de la Disneyland în fundal. O fotografie a inelului Tiffany & Co. al lui Agruma a fost, de asemenea, prezentată în anunț.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Disneyland pare a fi o locație potrivită pentru Wilson și Agruma, care și-au făcut publică relația în iunie 2022. Credeam că sunt în căutarea unui prinț Disney… dar poate că ceea ce aveam nevoie cu adevărat în tot acest timp era o prințesă Disney”, a declarat Wilson la vremea respectivă.

Agruma este fondatoarea Lemon Ve Limon, un brand de îmbrăcăminte din Los Angeles, potrivit biografiei sale de pe Instagram.

A fost un an plin de evenimente importante pentru Wilson, care a primit o fiică, Royce Lillian, prin intermediul unei mame surogat în noiembrie 2022.

Nici măcar nu pot descrie dragostea pe care o am pentru ea, este un miracol frumos!”. a scris Wilson într-o postare pe Instagram. Sunt veșnic recunoscătoare tuturor celor care au fost implicați, (știți cine sunteți), acest lucru a durat ani de zile… dar am vrut în special să îi mulțumesc superbei mele mame surogat care a purtat-o și a născut-o cu atâta grație și grijă.”