• Joe Biden a apreciat marţi că anunţul făcut de Vladimir Putin, privind desfăşurarea de arme nucleare „tactice” în Belarus este „periculos” .
  • Putin a afirmat sâmbătă că Moscova urmează să desfăşoare arme nucleare „tactice” pe teritoriul aliatului său Belarus, la porţile UE.
  • Cu toate acestea, Washingtonul a indicat că nu are „nicio indicaţie” că un astfel de transfer a avut loc.

Preşedintele american, Joe Biden, a apreciat marţi că anunţul făcut de omologul său rus, Vladimir Putin, privind desfăşurarea de arme nucleare tactice” în Belarus este periculos” , scrie NDTV.

Sunt cuvinte periculoase şi este îngrijorător” , le-a declarat preşedintele american jurnaliştilor aflaţi la Casa Albă.

Vladimir Putin a afirmat sâmbătă că Moscova urmează să desfăşoare arme nucleare tactice” pe teritoriul aliatului său Belarus, situat la porţile Uniunii Europene.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

Acest anunţ a intervenit la peste un an de la invazia rusă a Ucrainei, frontalieră atât cu Rusia, cât şi cu Belarus, şi a cărei armată a reuşit până în prezent să contracareze înaintarea forţelor Moscovei.

Cu toate acestea, Washingtonul a indicat duminică, prin vocea unui purtător de cuvânt, că nu are nicio indicaţie” că un astfel de transfer a avut loc.

Nu au făcut-o încă” , a spus Joe Biden marţi.

Citește și:

NATO: Suedia și Finlanda vor deveni „ținte legitime” pentru Moscova

Mike Pence trebuie să depună mărturie despre conversațiile pe care le-a avut cu Trump înainte de asaltul de la Capitoliu

Uită de cei 10.000 de pași pe zi. Atingerea acestui obiectiv ar putea fi îndeajuns pentru a te ajuta să trăiești mai mult