• Ducele și Ducesa de Sussex au păstrat tăcerea după ce au confirmat că au primit o invitație la evenimentul istoric.
  • Meghan și Harry au ratat data limită de confirmare a participării la ceremonie.
  • Refuzul lui Meghan și al Harry de a anunța dacă participă la încoronare l-a pus pe Regele Charles al III-lea într-o situație grea atunci când vine vorba de Prințul Archie și Prințesa Lilibet.

Meghan Markle și Prințul Harry au dat cel mai mare indiciu de până acum că nu vor participa la încoronarea Regelui Charles al III-lea, scrie gbnews.com. Ducele și Ducesa de Sussex au păstrat tăcerea după ce au confirmat că au primit o invitație la evenimentul istoric.

Cu toate acestea, Meghan și Harry au ratat data limită de confirmare a participării la ceremonie. Data limită a fost 3 aprilie, iar personalului încă nu li sa spus dacă Sussex vor participa, deși încoronarea este acum la doar o lună distanță.

Palatul Buckingham nu a comentat cu privire la lipsa confirmării prezenței a soților Sussex, dar un consilier a spus că este puțin probabil să existe o dată limită strictă pentru membrii familiei, așa cum ar exista și pentru alți oaspeți.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?

O sursă a declarat pentru Daily Mail: ,,Totul este încă în aer și mai rămâne doar o lună. Tot ce s-a spus oamenilor este că sperăm că ar trebui să fie rezolvat în curând. Dar între timp echipele încearcă să finalizeze planurile pentru 2.000 de invitați, mulți dintre care sunt șefi de stat internaționali și VIP-uri. Este o durere de cap” .

Prințul Archie și Prințesa Lilibet nu au fost invitați

Refuzul lui Meghan Markle și al Prințului Harry de a anunța dacă participă la încoronare l-a pus pe Regele Charles al III-lea într-o situație dificilă atunci când vine vorba de Prințul Archie și Prințesa Lilibet, potrivit unui comentator regal.

Prințul Archie și Prințesa Lilibet nu vor avea un rol la ceremonia de încoronare deoarece copiii sunt foarte mici. De asemenea, prințul Louis, prințul William și cel mai mic copil al lui Kate nu vor avea un rol la acest eveniment important.

Cu toate acestea, se pare că regele Charles al III-lea nu i-a invitat pe Archie și Lilibet, ci a ales să le adreseze o invitație doar părinților lor, din cauza suspendării deciziei de către Sussex, a susținut comentatorul regal Phil Dampier.

El a spus: ,,Sunt sigur că dacă ar fi luat mai devreme decizia de participa și de a accepta invitația regelui cu bunăvoință, ar fi fost văzut ca primul pas în reconstruirea relației lor, iar Archie și Lilibet ar fi fost primiți cu brațele deschise.”

Dampier a adăugat în timpul unui interviu pentru Mail: ,,Sunt prea tineri pentru a fi implicați în ceremonia propriu-zisă, dar, desigur, Regelui Charles al III-lea i-ar plăcea să-și vadă nepoții dacă ar veni la ei și trebuie să fie sfâșietor pentru el că nu îi va vedea” .