• Un judecător din Florida a respins procesul, spunând că declarațiile lui Markle sunt pure opinii.
  • Charles s-a întâlnit cu familiile care au fugit în Germania.
  • Samantha Markle a intentat proces în martie 2022.

Meghan Markle a câștigat un proces de defăimare intentat împotriva ei de sora ei vitregă, Samantha Markle. Ducesa fusese acuzată de ruda sa că a răspândit minciuni rău intenționate” în timpul unui interviu exploziv din 2021 cu Oprah Winfrey și a unor presupuse declarații făcute jurnaliștilor în 2020, scrie The Independent.

Meghan Markle fusese acuzată de ruda sa că a răspândit minciuni rău intenționate” în timpul unui interviu exploziv din 2021 cu Oprah Winfrey și a unor presupuse declarații făcute jurnaliștilor în 2020. Joi, un judecător din Florida a respins procesul, spunând că declarațiile făcute de Samantha Markle sunt pure opinii și nu pot fi dovedite ca fiind false”.

Așa cum ar înțelege-o un ascultător rezonabil, pârâta își exprimă doar o opinie despre copilăria ei și relația cu frații ei vitregi”, a scris judecătoarea districtuală americană Charlene Edwards Honeywell în ordonanța sa. Astfel, Curtea consideră că declarația pârâtei nu este verificabilă în mod obiectiv sau supusă unei dovezi empirice…. Reclamanta nu poate dezminți în mod plauzibil opinia pârâtei cu privire la propria copilărie.”

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Acesta este doar cel mai recent caz dintre Markle și soțul ei, prințul Harry, și familia regală britanică, pe care o acuză că nu i-a sprijinit în fața unui tratament intruziv și rasist din partea mass-mediei din țară.

Samantha Markle a intentat proces în martie 2022, susținând că Meghan Markle a defăimat-o prin faptul că a oferit informații pentru o biografie neautorizată intitulată Finding Freedom și prin faptul că a discutat despre relația lor cu doamna Winfrey în direct la televizor.

Potrivit ordinului judecătorului Honeywell, Samantha abia dacă și-a cunoscut sora vitregă în copilărie, nu a fost niciodată apropiată” de ea și a fost plătită generos” pentru o știre tabloidă falsă.

Ulterior, întrebată de Winfrey ce părere are despre Samantha, Markle a spus: Când vorbești despre trădare, trădarea vine de la cineva cu care ai o relație. Am crescut ca unic copil, lucru pe care îl știe toată lumea care a crescut în jurul meu, și mi-aș fi dorit să am frați. Mi-ar fi plăcut să am frați și surori”.

Citește și: