• Fostul președinte susține că de-a lungul deceniilor, democrații au înșelat de nenumărate ori.
  • „Niciodată în istoria Națiunii noastre nu s-a făcut acest lucru”, a spus Trump.
  • „Cred că această vânătoare de vrăjitoare se va întoarce masiv asupra lui Joe Biden, a declarat Donald Trump.

Fostul președinte Donald Trump a răspuns joi după ce un mare juriu a votat să-l pună sub acuzare printr-o declarație. Trump crede că toată această situația nu va face altceva decât să se întoarcă împotriva lui Joe Biden și că acesta din urmă va fi învins.

„Aceasta este persecuție politică și interferență electorală la cel mai înalt nivel din istorie. Din momentul în care am coborât pe scara rulantă de aur de la Trump Tower și chiar înainte să fiu jurat ca președinte al Statelor Unite, democrații din stânga radicală – dușmanul bărbaților și femeilor harnici din această țară – au fost implicați. într-o vânătoare de vrăjitoare pentru a distruge mișcarea Make America Great Again. Îți amintești exact ca mine: Rusia, Rusia, Rusia; Farsa Mueller; Ucraina, Ucraina, Ucraina; Farsa de demitere 1; Farsa de demitere 2; raidul ilegal și neconstituțional de la Mar-a-Lago; iar acum asta, a declarat Donald Trump.

Fostul președinte susține că de-a lungul deceniilor, democrații au înșelat de nenumărate ori, însă nu au fost puși sub acuzare. Trump susține că în loc să se ocupe de gradul ridicat de criminalitate din New York, procuratorul face „treaba murdară a lui Biden.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Trump: „Niciodată în istoria Națiunii noastre nu s-a făcut acest lucru

„Niciodată în istoria Națiunii noastre nu s-a făcut acest lucru. Democrații au înșelat de nenumărate ori de-a lungul deceniilor, inclusiv spionând campania mea, dar armând sistemul nostru de justiție pentru a pedepsi un oponent politic, care se întâmplă să fie președinte al Statelor Unite și, de departe, principalul candidat republican la președinte, a nu sa întâmplat niciodată înainte. Vreodată. Procuratorul din Manhattan Alvin Bragg, care a fost ales și finanțat de George Soros, este o rușine. În loc să oprească valul de criminalitate fără precedent care a luat stăpânire pe New York, el face treaba murdară a lui Joe Biden, ignorând crimele, spargerile și atacurile asupra cărora ar trebui să se concentreze. Așa își petrece timpul Bragg, a continuat Donald Trump.

În același timp, fostul președinte spune că punerea sa sub acuzare se va întoarce împotriva actualului președinte, Joe Biden.

„Cred că această vânătoare de vrăjitoare se va întoarce masiv asupra lui Joe Biden. Poporul american realizează exact ce fac aici democrații din stânga radicală. Toată lumea o poate vedea. Așadar, Mișcarea noastră și Partidul nostru – uniți și puternici – îl vor învinge mai întâi pe Alvin Bragg, apoi îl vom învinge pe Joe Biden și îi vom arunca pe fiecare dintre acești Crooked Democrats din funcție, astfel încât să putem FACE AMERICA GREAT AGAIN!, a conchis Trump.

Citește și: