• Un studiu recent a arătat că 70% dintre bărbați au mințit în legătură cu propria persoană pe aplicațiile de dating.
  • Respondenții au recunoscut că au mințit în legatură cu vârsta, înălțimea, cariera și înfățișarea pe aplicațiile de dating.
  • Studiul a mai arătat că 21% dintre bărbații aflați în relații monogame încă foloseau aplicații de dating.

Un studiu recent a relevat că 70 la sută dintre bărbați au mințit în legătură cu propria persoană pe aplicațiile de dating. Respondenții au recunoscut că au mințit în legatură cu vârsta, înălțimea, cariera și înfățișarea pe aplicațiile de dating.

Sondajul „Modern Love” realizat de GQ, realizat în rândul a 604 bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 44 de ani, a constatat că bărbații s-au prezentat greșit atât în fotografii, cât și în descrieri, cum ar fi vârsta, cariera și înălțimea lor. Dintre aceste categorii, 36% s-au prezentat greșit în fotografii, în timp ce 35% au mințit în legătură cu vârsta lor.

În același timp, 28% au mințit în legătură cu vârsta lor, în timp ce 27% mințeau în legătură cu înălțimea lor. Studiul a mai arătat că 21% dintre bărbații aflați în relații monogame încă foloseau aplicații de dating.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
VIN ALEGERILE, CUM VOTEAZĂ TINERII?

De asemenea, studiul a dezvăluit că 21 la sută dintre bărbații aflați în relații monogame foloseau în continuare aplicații de dating. Bărbații intervievați erau de peste trei ori mai predispuși decât femeile să păstreze nudurile unui fost iubit după o despărțire, 29% dintre bărbați față de 8% dintre femei.

Studiul sugerează că acest lucru reflectă și prioritățile lor generale, 35% dintre bărbați acordând prioritate petrecerii timpului cu prietenii și familia.
Un sfert dintre respondenți au declarat că a face exerciții fizice și a câștiga bani reprezintă o prioritate, în timp ce sexul și romantismul reprezintă o prioritate doar pentru 12 % dintre respondenți.

Citește și: