• Pentru luna aprilie, giganții de streaming au programate mai multe lansări de filme si seriale.
  • Luna care urmează sunt așteptate mai multe filme si seriale noi, dar si sezoane în continuarea unor serii deja celebre.
  • Pe Neflix, HBO MAX sau Disney+ vor putea fi urmărite producții din mai multe genuri, de la comedie, science fiction sau thriller.

În luna aprilie sunt așteptate mai multe filme si seriale noi, dar si sezoane în continuarea unor serii deja celebre. Pe Neflix, HBO MAX sau Disney+ vor putea fi urmărite producții din mai multe genuri, de la comedie, science fiction sau thriller.

Netflix

Pe Netflix, cele mai așteptate titluri ale lunii aprilie sunt: BEEF, un serial de comedie neagră extrem de emoționant; Seven Kings Must Die, o continuare sub formă de lungmetraj a serialului The Last Kingdom; și Sweet Tooth: Sezonul 2.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

HBO MAX

HBO Max vine cu o multitudine de filme și de seriale în aprilie 2023. Vorbim despre producții noi, 2023, dar și despre producții din anii 80. Cele mai așteptat titluri sunt The Blue Lagoon, 1980, Breathe, 2017, The Brother’s Warner, The Circle, Clean and Sober, 1988, sau Homegrown, Season 3.

 Disney+

La Disney+ vor fi o mulțime de adaptări literare, începând cu „Peter Pan & Wendy“, care reinventează povestea clasică a lui JM Barrie pentru o nouă generație, cu Jude Law în rolul iconic al Căpitanului Hook. Totodată, Kathryn Hahn va interpreta o mătușă agitată în „Micile bucurii ale vieții“ (Tiny Beautiful Things), bazat pe bestsellerul lui Cheryl Strayed.

La cinema în acest weekend

În acest weekend poți vedea la cinema producții precum Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, John Wick: Chapter 4, The Super Mario Bros. Movie, Hat hét sau Air.

Citește și: