• Noul filmul fantasy Dungeons & Dragons, în care joacă Chris Pine, Michelle Rodriguez și Regé-Jean Page, va fi diferit de prima ecranizare, spun producătorii.
  • Iubitorii de role-play sunt dependenți de Dungeons & Dragons de aproape 50 de ani, dar, până acum, nu a fost transformat decât într-un singur film.
  • Producatorii au ales să adauge celui de-al doilea film o doză de umor și o atmosferă veselă.

Dungeons & Dragons revine cu o a doua ecranizare după 23 de ani de la ultimul film. Iubitorii de role-play sunt dependenți de Dungeons & Dragons de aproape 50 de ani, dar, până acum, nu a fost transformat decât într-un singur film.

Producătorii filmului Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves au urmat tactica studiourilor Marvel de a angaja regizori de comedie pentru a face un blockbuster – în acest caz, Jonathan Goldstein și John Francis Daley, regizorii filmului Game Night din 2018. Filmul pe care l-au realizat este o peliculă relaxantă și de familie, ceea ce nu poți spune despre filmul House of the Dragon de la HBO sau The Rings of Power de la Amazon.

Producatorii au ales să adauge celui de-al doilea film o doză de umor și o atmosferă veselă. Umorul este absurd și nevinovat, fiind în același timp mai mult sau mai puțin sincer, cred producătorii.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Prin urmare, decât să vizeze o odisee epică, Goldstein și Daley optează pentru un film cu jafuri alert, inspirat în mare parte din Ocean’s Eleven, cu o abordare ironică a supranaturalului care amintește de The Princess Bride și Ghostbusters.

Citește și: