• Filmul românesc „Capra cu trei iezi”, care o are în rolul principal pe Maia Morgenstern, a ajuns pe locul 1 în topul celor mai urmărite filme pe Netflix din România.
  • O producție românească a ajuns pe primul loc în topul filmelor de pe Netflix, la numai trei zile după ce a fost introdus pe platforma de streaming.
  • Filmul „Capra cu trei iezi” este o adaptare horror după povestea cu același nume, de Ion Creangă.

Lansat de doar trei zile pe Netflix, filmul românesc „Capra cu trei iezi”, cu Maia Morgenstern în rol principal, a ajuns rapid pe primul loc în topul celor mai urmărite filme din această săptămână. Filmul „Capra cu trei iezi” este o adaptare horror după povestea cu același nume, de Ion Creangă în regia lui Victor Canache.

Subiectul filmului arată cum, în România rurală a secolului al XIX-lea, izolată de lume, o văduvă şi mamă a trei copii (actriţa Maia Morgenstern) este nevoită să ţină piept unui vechi prieten de familie care, văzându-i fără apărare, îşi dă-n vileag adevărata natură sadică (actorul Marius Bodochi).

Bazat pe una din cele mai cunoscute poveşti româneşti („Capra cu trei iezi”, de Ion Creangă), filmul îşi propune să dezvăluie adevărata natură a faimoasei poveşti pentru copii şi să prezinte publicului o nouă perspectivă, una care oferă imaginea reală a tragediei, dincolo de personificări şi cântece vesele.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Filmul a fost la fel de urmărit și în cinematografe, unde a adunat aproximativ 130.000 de spectatori și a avut încasări de 560.000 de dolari. Pelicula este încadrată la categoria thriller de groază și a apărut pe platformă în 23 martie.

Teambuilding, Taximetriștii sau Mirciulică sunt alte două dintre titlurile care au ajuns în topul Netflix la scurt timp de la lansarea pe platforma de streaming.

Citește și: