• Printre vedetele invitate notabile de-a lungul celor șapte sezoane se numără Prince, Taylor Swift, Megan Fox, Justin Long, Josh Gad, Jamie Lee Curtis, Brenda Song, Adam Brody și Linda Cardellini.
  • În timpul difuzării sale inițiale, serialul a obținut mai multe premii Emmy și nominalizări la Globurile de Aur.
  • New Girl va putea fi urmărit pe Hulu și Peacock începând cu 17 aprilie.

După aproape 10 ani de prezență pe Netflix, streamerul va pierde accesul la un serial preferat de fani.
Mutarea va avea loc în cadrul unui acord de negociere între Disney și NBCUniversal, care permite platformelor lor respective să împartă drepturile de streaming pentru întregul catalog de șapte sezoane al comediei.

Începând cu 17 aprilie, abonații Netflix vor trebui să își ia adio de la New Girl deoarece aceasta va face tranziția către Hulu și Peacock. Serialul original Fox, care a rulat din 2011 până în 2018, a fost disponibil pentru prima dată pentru vizionare pe Netflix în vara anului 2013.

New Girl i-a avut ca protagoniști pe Zooey Deschanel, Max Greenfield, Jake Johnson, Lamorne Morris și Hannah Simone în rolul a cinci prieteni mileniali, care formează o familie disfuncțională fermecătoare – sau ciudat de funcțională -„, conform descrierii serialului.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Cu sediul în Los Angeles, profesoara Jess (Deschanel) are nevoie de un apartament nou după ce s-a despărțit de iubitul ei. În urma unei căutări online, ea dă peste un loc promițător, unde se mută cu trei persoane complet străine – Nick (Johnson), barmanul Nick (Johnson), care a renunțat la facultatea de drept și a devenit barman, Schmidt (Greenfield) și fostul atlet Winston (Morris). Nu după mult timp, Jess și cea mai bună prietenă din copilărie și model Cece (Simone), formează o prietenie strânsă și o legătură improbabilă cu cei trei bărbați.

Printre vedetele invitate notabile de-a lungul celor șapte sezoane se numără Prince, Taylor Swift, Megan Fox, Justin Long, Josh Gad, Jamie Lee Curtis, Brenda Song, Adam Brody și Linda Cardellini.