• Un upgrade audio Netflix va permite un „sunet cinematografic” pe televizoarele din casele oamenilor.
  • Dar nu toți utilizatorii vor fi beneficiari, deoarece trebuie să ai cel mai mare abonament.
  • Pentru a verifica dacă contul tău este eligibil, deschide Netflix pe dispozitivul tău și mergi la pictograma profilului tău.

V-ați săturat să ascultați actorii mormăindu-și replicile atunci când vă uitați acasă la emisiunile preferate? O actualizare Netflix permite telespectatorilor să activeze o îmbunătățire a calității sunetului la sute dintre cele mai vizionate emisiuni ale sale.

Sistemul său Spatial Audio le oferă utilizatorilor o experiență cinematografică imersivă” din propria sufragerie, fără a fi nevoie de echipamente de sunet scumpe și complicate. Peste 700 dintre serialele preferate de fani Netflix vor avea o calitate îmbunătățită a sunetului, inclusiv Wednesday, Stranger Things, The Watcher and Knives Out: Glass Onion. Însă îmbunătățirea audio este disponibilă doar pentru utilizatorii Netflix Premium – cel mai scump cont disponibil.

Netflix a declarat: „Membrii noștri cu Premium se vor bucura de o experiență audio de cea mai bună calitate disponibilă, fie că se uită acasă la televizor sau pe un computer, fie că se află în mișcare cu un telefon sau o tabletă. Audio spațial Netflix aduce o experiență sonoră imersivă, cinematografică, pe orice dispozitiv, fără a fi nevoie de echipamente suplimentare – iar acum este disponibil pe mai mult de 700 dintre cele mai vizionate titluri ale noastre.”

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Pentru a verifica dacă contul tău este eligibil, deschide Netflix pe dispozitivul tău și mergi la pictograma profilului tău. Acolo, vei vedea o opțiune pentru Cont listat. Fă clic pe aceasta și ți se va spune pe care dintre opțiunile de cont Netflix te afli în prezent. Poți să îți actualizezi contul vizitând site-ul web.

Netflix Premium costă 19,99 dolari – pe lună, dar îți permite să te uiți pe patru dispozitive acceptate în același timp. De asemenea, sunt incluse și alte avantaje, cum ar fi accesul la toate emisiunile TV, filmele și jocurile mobile ale platformei de streaming.

Dacă ai un televizor compatibil și Netflix Premium, îmbunătățirea audio va avea loc automat. În caz contrar, telespectatorii pot găsi titlurile cu îmbunătățirea calității sunetului căutând filmele sau emisiunile cu o mică pictogramă Spatial Audio (ca un difuzor) lângă descriere.