• Fanii serialului Wednesday vor pocni din degete de bucurie, deoarece Netflix a confirmat că serialul Addams Family va fi reluat pentru un al doilea sezon.
  • Împărtășind un trailer cu cele mai bune fragmente din primul sezon, contul oficial al Netflix a scris: Este oficial: Wednesday sezonul 2 vine!”
  • Telespectatorii sunt ușurați că Wednesday nu a fost eliminat, deoarece Netflix a scos recent o serie de producții populare, printre care Fate: The Winx Saga și 1899.

Fanii serialului Wednesday vor pocni din degete de bucurie, deoarece Netflix a confirmat că serialul Addams Family va fi reluat pentru un al doilea sezon.

Primul episod al dramei de succes, cu Jenna Ortega, în vârstă de 20 de ani, în rolul personajului principal, a apărut pe canalul global de streaming în noiembrie, înregistrând peste 1 miliard de ore de vizionare în doar câteva săptămâni. Telespectatorii sunt captivați în timp ce Wednesday încearcă să își stăpânească abilitatea psihică emergentă, să zădărnicească o serie de crime care terorizează orașul și să rezolve un mister vechi de 25 de ani în care sunt implicați părinții ei.


La începutul zilei de vineri, streamerul a dat de înțeles că partea a doua a fost repornită, cu un tweet enigmatic însoțit de un videoclip. Iar acum, în sfârșit s-a confirmat că seria 2 a primit undă verde, dar au rămas tăcuți în privința altor detalii.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Împărtășind un trailer cu cele mai bune fragmente din primul sezon, contul oficial al Netflix a scris: Este oficial: Wednesday sezonul 2 vine!” Nu este clar când ne putem aștepta la cea de-a doua parte a thrillerului înfricoșător, dar să sperăm că distribuția OG, care îi include pe Catherine Zeta-Jones în rolul Morticia Addams și Luis Guzman în rolul lui Gomez, se va întoarce.

Fanii lui Wednesday au intrat pe Twitter pentru a-și împărtăși încântarea la aflarea veștii, un fan scriind simplu: LET’S GOOOOO”. Un altul a adăugat: Atât de entuziasmat”, în timp ce un al treilea a cerut să știe data difuzării, scriind: Dar când exact?”.

Telespectatorii sunt ușurați că Wednesday nu a fost eliminat, deoarece Netflix a scos recent o serie de producții populare, printre care Fate: The Winx Saga și 1899, care o avea ca protagonistă pe Emily Beecham. Misteriosul serial 1899 s-a încheiat cu un deznodământ important, lăsând fanii să ghicească că mai sunt multe de făcut, dar creatorii săi au confirmat anularea. Jantje Friese și Baran bo Odar au scris: Cu inima strânsă trebuie să vă spunem că 1899 nu va fi reînnoit.”