• Farul Constanţa revine spectaculos după un deficit de 2-0 și câștigă titlul de campioană a României într-un meci plin de emoții.
  • Farul Constanţa învinge FCSB cu scorul de 3-2 și devine campioana României într-un meci fără succes pentru FCSB.
  • Suporterii Farului invadază terenul într-o explozie de bucurie, sărbătorind cu jucătorii victoria istorică și câștigarea titlului de campioană.

Farul Constanţa a devenit campioana României la fotbal după ce a învins-o pe FCSB cu scorul de 3-2 într-un meci desfăşurat duminică seara la Ovidiu, în etapa a noua a fazei play-off a Superligii. Echipa Farul a reuşit o revenire spectaculoasă după ce a fost condusă cu 2-0. Golurile marcate de FCSB în primele 17 minute ale meciului au fost realizate de Adrian Şut şi Andrea Compagno, însă Farul a reuşit să reducă din diferenţă înainte de pauză prin golul brazilianului Mateus Santos. Ulterior, Tudor Băluţă a restabilit egalitatea, iar Louis Munteanu a marcat golul victoriei în minutele finale ale meciului. Suporterii echipei constănţene au invadat terenul la finalul meciului pentru a sărbători titlul câştigat. Este al doilea titlu naţional obţinut de Farul Constanţa, primul fiind câştigat de FC Viitorul în 2017. Echipa va primi un nou trofeu, unul cu o înălţime de 58,3 centimetri şi o greutate de 5,2 kilograme, realizat de Monetăria Statului.

„Au jucat cele mai bune echipe, în formă amândouă. Am dovedit că merităm să fim campioni, pentru că noi chiar am întors rezultate cu echipe foarte bune. E o zi frumoasă, să o punem în ramă acolo, pentru că a fost frumos pntru mine! E mai mare trăirea acum pentru că e toată Constanţa cu noi. Am crezut tot timpul, ne place să atacăm. Asta le-am spus, să continue să atace”, a declarat Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Farul Constanța.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?

Citește și: