• Mădălina Ghenea a participat la ediția din acest an a Festivalului de Film de la Cannes.
  • Actrița a pășit pe covorul roșu purtând o rochie maro, mai lungă în spate și scurtă în partea din față.
  • Evenimentul a debutat pe 16 mai și se va încheia pe 27 mai.

Mădălina Ghenea a participat la ediția din acest an a Festivalului de Film de la Cannes. Actrița a pășit pe covorul roșu purtând o rochie maro, mai lungă în spate și scurtă în partea din față. Evenimentul a debutat pe 16 mai și se va încheia pe 27 mai, iar în această perioadă numeroase celebrități își vor face apariția pe covorul roșu.

Pe durata festivalului, celebritățile vor urca celebrele trepte de pe Riviera Franceză pentru a participa la defilările care au loc anual la Cannes. Mădălina Ghenea a purtat o rochie lungă, de culoare maro, cu un design inovator, care era scurtă în față și lungă în spate.

În ultimele zile, Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au stârnit reacții în mediul online, postând imagini în care erau aproape dezbrăcați și surprinși în ipostaze tandre. Cei doi nu au oferit detalii despre imaginele publicat sau despre o posibila relație. În scurt timp, imaginile au dispărut de pe platforme.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?

După aproape patru decenii, Martin Scorsese a revenit în selecția Festivalului de Film de la Cannes cu filmul „Killers of the Flower Moon”, care a avut premiera mondială sâmbătă seara. În sala de proiecție, printre cei 2.500 de norocoși, se aflau Robbie Williams, Isabelle Huppert, Kirsten Dunst, Salma Hayek și Naomi Campbell, care au avut ocazia să vadă ecranizarea.

Sâmbătă seara, sute de oameni l-au așteptat pe Martin Scorsese, Robert De Niro, Leonardo DiCaprio și restul echipei în fața Sălii Grand Théâtre Lumiere din Palatul Festivalului. A fost un moment istoric, De Niro și DiCaprio au apărut împreună pentru prima dată într-o poveste regizată de Scorsese.

Citește și: