• Harrison Ford a fost vizibil emoționat în momentul în care a primit un Palme d’Or onorific pentru întreaga carieră la Festivalul de Film de la Cannes.
  • Actorul în vârstă de 80 de ani a participat joi, 18 mai, la premiera filmului Indiana Jones Dial of Destiny.
  • La sosirea la premieră, Ford a fost întâmpinat cu aplauze furtunoase, iar în spatele său, pe un ecran, a rulat o casetă cu cele mai bune interpretări ale sale.

Harrison Ford a ajuns aseară la Cannes pentru premiera mondială a filmului „Indiana Jones Dial of Destiny” , într-unul dintre cele mai așteptate evenimente ale festivalului de film de pe Coasta de Azur, potrivit presei internaționale.

,,Indiana Jones Dial of Destiny” ni-l arată pe Harrison Ford sfidând vârsta într-unul dintre cele mai așteptate blockbustere ale anului.

Starul, care a jurat că aceasta va fi ultima dată când va purta celebra fedora, a fost foarte emoționat atunci când Festivalul de Film de la Cannes i-a înmânat un Palme d’Or onorific pe scenă înainte de proiecție.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Sunt foarte emoționat de acest lucru” , a spus el după un colaj de clipuri din numeroasele sale filme de succes. ,,Tocmai mi-am văzut viața trecându-mi prin fața ochilor” . , a glumit Ford.

Actorul i-a mulțumit apoi soției sale, Calista Flockhart, în vârstă de 58 de ani, pentru că i-a ,,permis” să-și îndeplinească visele. ,,Să am ocazia de a lucra cu artiști precum [regizorul James Mangold], Phoebe [Waller-Bridge]… chiar și Mads [Mikkelsen]” , a spus el.

El a încheiat: ,,Sunt foarte mișcat de asta… Dar am un film pe care ar trebui să-l vedeți. Este chiar în spatele meu. Așa că dați-mi voie să mă dau la o parte și să vă mulțumesc din nou pentru asta. „

Reporterul Kyle Buchanan, de la New York Times, a postat pe Twitter un video cu discursul lui Ford.

Indiana Jones and the Dial of Destiny se lansează pe 30 iunie. Ford joacă alături de Waller-Bridge, în rolul finuței aventurierului, și de Mikkelsen, în rolul principalului antagonist, un fost oficial nazist.

Acesta este primul film Indiana Jones care nu este regizat de Steven Spielberg, care i-a lăsat regia lui Mangold. Spielberg a dezvăluit recent că a avut deja ocazia să vadă efortul lui Mangold și și-a dat verdictul.

Dial of Destiny este, de asemenea, primul episod al francizei de la Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull din 2008, care a fost criticat în mod derizoriu.

Citește și

Soluția lui Elon Musk pentru a nu-și mai trezi gărzile de corp atunci când trebuie să meargă la baie noaptea

VIDEO. O familie cu 4 copii a plecat din Franța spre Palestina cu o căruță trasă de un măgar. Au ajuns acum în Timiș

Spania lansează o aplicație care îi arată femeii dacă soțul face destule treburi casnice. Scopul este ca sarcinile să fie împărțite egal în familii