• Elon Musk a vrut o baie alături de biroul său de la Twitter.
  • CEO-ul Tesla nu vrea să-și mai trezească gărzile de corp noaptea.
  • Luna trecută, miliardarul a declarat pentru BBC că uneori doarme pe o canapea în biblioteca de la sediul central al Twitter.

Elon Musk a vrut să i se construiască o baie lângă biroul său din sediul central al Twitter pentru a nu mai fi nevoit să-și trezească gărzile de corp în toiul nopții pentru a face pipi, scrie INSIDER.

Un inginer al Twitter a declarat pentru BBC în martie că cel puțin două gărzi de corp îl urmăresc pe Musk prin sediul său din San Francisco, inclusiv la toaletă.

În proces se spune că Steve Davis, directorul executiv al Boring Company, i-a spus lui Joseph Killian – un reclamant care a lucrat la Twitter timp de 12 ani și a supravegheat proiectarea birourilor – să înceapă lucrările la o nouă toaletă mai aproape de biroul lui Musk.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Va fi angajat un instalator fără licență

Musk dorea ca băile să fie lângă propriul birou, astfel încât „să nu fie nevoit să își trezească echipa de securitate și să traverseze jumătate de etaj pentru a folosi baia în mijlocul nopții” .

Luna trecută, miliardarul a declarat pentru BBC că uneori doarme pe o canapea în biblioteca de la sediul central al Twitter. De asemenea, Musk a declarat marți pentru CNBC că doarme aproximativ șase ore pe noapte.

Killian i-a spus lui Davis că va începe să obțină autorizațiile pentru toaleta lui Musk, dar procesul îl parafrazează răspunzând: „Noi nu facem asta, nu trebuie să respectăm aceste reguli”.

Se presupune că, în schimb, i-a sugerat lui Killian să angajeze un instalator fără licență pentru a construi toaleta, deoarece alții nu ar fi vrut să își pună în pericol licența lucrând la un proiect fără autorizație.

Citește și