Laura Buciu, Balazs Barabas și invitatul special Andrei Novac, scriitor, fac parte din juriul de astăzi

  • De miercurea viitoare, fanii lui Dinamo pot cumpăra acțiuni prin platforma SeedBlink. Tichetele de investiție încep de la 1.000 de euro.
  • Cultura la dubă, lipsa de cultură are loc și la guvern! Oamenii de cultură din România analizează și acum ce a vrut să spună noul ministru al Culturii: ,,Nu sunt om de cultură, dar pe un om politic îl definesc faptele”.
  • Ai grijă ce muzică asculți pentru că ajungi la tribunal! A pățit-o o companie care permitea angajaților să asculte cântece cu versuri obscene. Muzica îi făcea pe ceilalți colegi să devină agresivi cu femeile din echipă și să le vorbească urât.
  • A fost odată ca-n povești o prea frumoasă mamă. Părcă și să fii prea frumoasă e rău! E cazul unei mame care a fost certată la ședința cu părinții pentru că se îmbracă prea sexy și nu îi respectă pe cei care nu arată atât de bine. O nouă fobie a intrat pe lista psihologilor, care cer ajutor și de la psihiatri.
  • De azi România are al 17-lea aeroport funcțional. Turiștii au pornit spre Brașov – al doilea județ din țară ca număr de locuri de cazare – după Constanța. Brașovul are turn de control virtual – de la Arad, dar și facilități moderne – printre ele scanner de bombe lichide, deci poți să urci liniștit cu apă sau laptop.
  • Viața e scumpă când ești tânăr și asta se aplică în prezent mai mult decât la generațiile din trecut. Asta e principalul motiv pentru care generația Z nici nu se gândește să-și cumpere casă sau mașină și nici nu face copii. Jumătate dintre tinerii sub 25 de ani trăiesc de la un salariu la altul, arată un studiu Deloitte.
  • Parlamentul European îi taie speranțele lui Zelenski. Ucraina trebuie să intre în NATO – dar după ce se termină războiul. E decizia Parlamentului de la Strasbourg la care au votat PENTRU 425 de deputați. Doar 38 au cerut aderarea Ucrainei mai repede.

Recomandări

ALTĂ GRANIȚĂ
TRUMP E FAN HORROR
RAIDURI ÎN LIBAN
LE PEN URMĂRITĂ PENAL
VORBE GRELE
REVIN INUNDAȚIILE