• După tragedia submersibilului Titan, filmul „Titanic” a urcat în top zece pe Amazon Prime.
  • Titan se îndrepta către epava navei Titanic, dar a întâmpinat probleme tehnice. În urma tragediei, cinci oameni au murit.
  • Titanic” este unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile, cu 1,7 milioane de lire sterline.

Filmul „Titanic” a intrat în top zece pe Amazon Prime. Spectatorii și-au amintit de pelicula lui James Cameron după tragedia submersibilului. Gigantul de streaming a avut o surpriză să vadă cum filmul din 1997 a apărut în topul primelor zece cele mai vizionate filme de pe platformă în SUA, potrivit datelor furnizate de site-ul de analiză a filmelor FlixPatrol, scrie Daily Mail.

Filmul despre cursa vasului RMS Titanic, care s-a scufundat în Oceanul Atlantic de Nord în 1912, a câștigat popularitate în rândul spectatorilor după implozia tragică a submersibilului.

Titan se îndrepta către în epava navei, dar a întâmpinat probleme tehnice. Tragedia a curmat viețile directorului general Stockton Rush, veteranului Marinei franceze Paul-Henri Nargeolet, miliardarului britanic Hamish Harding, omului de afaceri pakistanez Shahzada Dawood și fiului său Suleman, care avea doar 19 ani.

Recomandări

CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?
TRUMP „ÎNGHEAȚĂ” ÎN TIMPUL DISCURSULUI
CINE E MUHAMMAD MUKHABAR?

Cu Leonardo DiCaprio și Kate Winslet în rolurile principale, filmul spune povestea lui Rose (Winslet) și a lui Jack (DiCaprio), care s-au îndrăgostit la bordul Titanicului, în ciuda faptului că provin din medii socio-economice diferite.

Cei doi au văzut cum nava a lovit aisbergul care a scufundat-o, dar în loc să se salveze urcându-se pe una dintre bărcile de salvare, Rose a decis să rămână cu Jack.

Filmul despre tragica lor povestea de dragoste, care a fost relansat în februarie cu ocazia celei de-a 25-a aniversări, este unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din toate timpurile, cu 1,7 milioane de lire sterline.

Citește și