• Rihanna și-a încântat fanii de pe Instagram cu o imagine în care A$AP Rocky petrece timp cu băiețelul lor, Rza
  • Rihanna și iubitul ei, A$AP Rocky, se bucură de momente unice alături de Rza, primul lor copil.
  • „În acest moment, nu imi pasă de un alt album, sunt fericită ca pentru Rihanna”, a scris un fan pe Instagram.

Rihanna și iubitul ei, A$AP Rocky, se bucură de ultimele clipe de când sunt o familie de trei persoane, în timp ce vedetele se pregătesc să întâmpine cel de-al doilea copil al lor, scrie Metro.

Vedeta de top, în vârstă de 35 de ani, și rapperul A$Ap Rocky, în vârstă de 34 de ani, sunt părinții lui Rza, în vârstă de un an, și sunt la câteva zile distanță de a-și mări familia, după ce vedeta a dezvăluit că este însărcinată în timp ce a apărut în noua ediție Super Bowl, la începutul acestui an.

Ca și în cazul ultimei sale sarcini, Rihanna a petrecut timp în Barbados, țara sa natală, unde se relaxează la mare, cântăreața a împărtășit poze din călătorie pe rețelele de socializare.

Recomandări

RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
CINE ESTE EBRAHIM RAISI?
DE CE E ROȘU PORTRETUL REGELUI?
TRUMP „ÎNGHEAȚĂ” ÎN TIMPUL DISCURSULUI
CINE E MUHAMMAD MUKHABAR?
CONTRACTELE LUI ALTMAN
Sursă: Instagram

Ce a declarat Rihanna

Rihanna a împărtășit un moment special între fiul ei și tatăl său, cu o fotografie care îl arată pe Rocky ridicându-l pe Rza în aer. În timp ce soarele se pregătea să apună în spatele lor, cu apă și palmieri vizibili în fundal, în portret s-a văzut cum Rocky radia de mândrie în timp ce își privea fiul.

Rihanna a scris la descrierea fotografiei: „Băieții mei din Bajan”. Familia este aproape gata să își întâmpine noul venit, de asemenea cei doi au sărbătorit recent Ziua Tatălui, vedeta a scris un mesaj de dragoste pe rețelele de socializare. „Băieții Mayers mi-au furat întreaga inimă! La mulți ani de Ziua Tatălui, tocilarule”, a declarat ea.

În timp ce cariera ei muzicală a trecut pe un plan secundar în ultimii ani, deoarece s-a concentrat pe compania sa, Fenty, artista a avut succes cu piesa „Lift me up”, chiar dacă ultimul ei album, Anti, a fost scos în 2016.

Rihanna este prima artistă care are 10 melodii cu pragul de un miliard de stream-uri Spotify.

Fanii sunt fericiți pentru ultimele evenimente din viața artistei, mulți au reacționat pe Instagram prin comentarii cum ar fi: „Ma bucur că ești fericită” și „Rihanna este dovada vie că poți avea copii și după 30 de ani fără probleme”.