• Neymar a fost amendat cu 3,5 milioane de dolari de către autoritățile braziliene pentru încălcarea regulilor de mediu în timpul construcției unui lac artificial în curtea conacului său de pe coasta din sud-estul Braziliei.
  • Un purtător de cuvânt al lui Neymar a refuzat să dea declarații cu privire la această problemă.
  • Pe langa amendă, cazul va fi cercetat de Procuratura Locală, Poliția civilă de stat și Oficiul pentru protecția mediului.

Autoritățile braziliene au declarat că starul fotbalului Neymar a fost amendat cu 3,5 milioane de dolari pentru încălcarea regulilor de mediu în timpul construcției în timpul construcției unui lac artificial în curtea conacului de pe coasta din sud-estul Braziliei, scrie Reuters. Autoritățile locale au afirmat aceste nereguli la sfârșitul lunii trecute ce au fost confirmate ieri.

Un purtător de cuvânt al lui Neymar a refuzat să dea declarații cu privire la această problemă. Reședința sa este situată în orașul Mangaratiba, pe coasta de sud a statului Rio de Janeiro din Brazilia.

Sursă: AS SUA

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Organismul de mediu din Mangaratiba a declarat, luni, într-un comunicat, că au fost comise infracțiuni de mediu „în construcția unui lac artificial la conac”.

Pe langa amendă, cazul va fi cercetat de Procuratura locala, Politia civila de stat si Oficiul pentru protectia mediului.

Citește și

Rezultatele finale la Evaluarea Naţională. Notele după contestații vor fi publicate astăzi

De ce Regele Charles al III-lea va avea o a doua încoronare? Când va avea loc și ce se va întâmpla la eveniment

Un satelit din spațiu îți spune prognoza vremii. MTG-I1 poate detecta și furtunile violente