• Un designer de aplicații a dat lovitura după lansarea iOS 14.
  • El a schimbat design-ul iconițelor pentru aplicații și a scos la vânzare pachetul.
  • În doar o săptămână, peste 5.000 de oameni au cumpărat pachetul.

Cum poți să câștigi 140.000 de euro în o săptămână după doar 2 ore de muncă? Ți-o spune un designer de aplicații pe nume Traf.

El a ales momentul perfect și a dat lovitura. După ce a văzut noua versiune a sistemului de operare de la Apple a decis să le schimbe design-ul. A postat pe Twitter și a scos la vânzare pachetul cu 28 de dolari.

A primit numeroase comenzi și a strâns câteva sute de dolari peste noapte. Apoi a venit explozia. Un star de pe Youtube cu 12 milioane de fani a recomandat pachetul.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

„Există acum pachete cu iconițe frumoase care au mai multe iconițe în același stil sau temă. Voi lăsa link-ul cu acest pachet. Așa că nu va trebui să cauți pe Google fiecare iconiță pe care vrei să o schimbi. Poți folosi și o fotografie făcută pentru o iconiță, dacă vrei să schimbi doar la una-două”, a afirmat Marques Brownlee, YouTuber.

Clipul a strâns 5 milioane de vizualizări, iar Traf primea comenzi în fiecare secundă. Astfel a ajuns la 140 mii de dolari într-o săptămână și comenzile continuă.