• Cunoscut sub numele de Concept 20-23, a fost conceput pentru a sărbători cea de a 20-a aniversare a Nissan Design Europe la Londra.
  • Mașina are un design agresiv, dar destul de minimalist. Cu aripi foarte evazate, care aduce aminte de mașinile special construite pentru competiții.
  • Vicepreședintele Nissan pentru Design: „Tinerei echipe de la NDE, i s-a dat o idee simplă: proiectează o mașină de oraș electrică, distractivă pe care ți-ar plăcea să o conduci în fiecare zi prin Londra”.

Cunoscut sub numele de Concept 20-23, a fost conceput pentru a sărbători cea de a 20-a aniversare a Nissan Design Europe la Londra și este inspirat de Formula E, cursele simulate online și moștenirea hatchback-ului Nissan.

Mașina are un design agresiv, dar destul de minimalist. Cu aripi foarte evazate, care aduce aminte de mașinile special construite pentru competiții. O bară luminoasă și semicercuri cu tehnologie LED. Producătorul japonez nu a dezvăluit niciun detaliu tehnic, dar știm că mașina este complet electrică.

„Tinerei echipe de la NDE, i s-a dat o idee simplă: proiectează o mașină de oraș electrică, distractivă pe care ți-ar plăcea să o conduci în fiecare zi prin Londra”, a declarat Alfonso Albaisa, vicepreședinte senior Nissan pentru design global.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
A.I. ÎN MUZEE

„Conceptul 20-23 pe care l-au proiectat este un hatchback compact, care este puternic influențat de lumea curselor online. Îmi place povestea pe care o spune despre cum se intersectează lumile vieții moderne în oraș, jocurile online și mobilitatea cu emisii zero”, a mai adăugat Albaisa.

Citește și: