• România a devenit lider în grupa I după ce a învins pe teren propriu Andorra, cu 4 la 0.
  • Naționala României a fost susținută din tribune de 22.000 de ultrași cu adevărat uniți sub tricolor, cu medie de varstă de 12 ani.
  • Fiul regelui fotbalului românesc a înscris cu sut sec din marginea careului iar tribunele au explodat pur si simplu.

România a devenit lider în grupa I după ce a învins pe teren propriu Andorra, cu 4 la 0.

Naționala României a fost susținută din tribune de 22.000 de ultrași cu adevărat uniți sub tricolor, cu medie de varstă de 12 ani. Partida a fost una lejeră pentru tricolori, asa cum si era de asteptat.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Nicolae Stanciu a deschis balul cu un gol superb care a speriat paianjenul din viclu în minutul 23. A venit apoi minutul 28, când Ianis Hagi a marcat primul gol dupa doi ani pentru echipa națională. Fiul regelui fotbalului românesc a înscris cu sut sec din marginea careului iar tribunele au explodat pur si simplu.

La pauza a fost 3 la 0 pentru Romînia, după ce Razvan Marin a marcat din penalty în minutul 44. Scorul final a fost stabilit de Florinel Coman, care a marcat primul gol din carieră la națională, după o acțiune superbă în trei, la care au contribuit Nicolae Stanciu și Ianis Hagi.

România a urcat pe primul loc în grupa I, după ce a profitat de pasul greșit al Elveției, care a reușit cu greu sa scoata un egal pe teren propriu, cu Belarus, scor 3 la 3.

Citește și: