• Hilary Duff este însărcinată cu al patrulea copil.
  • Duff a anunțat pe Instagram că ea și soțul ei așteaptă un nou membru în familie.
  • „S-a terminat cu nopțile liniștite”, scrie în partea de sus a cardului, iar pe spatele cardului scrie: „Pregătiți-vă, adăugăm încă unul la această gașcă nebună!”

Hilary Duff este însărcinată cu al patrulea copil. Marți, Duff a anunțat prin intermediul Instagram că ea și soțul ei, Matthew Koma, așteaptă un nou membru în familie, scrie People.

Actrița a distribuit o fotografie a cardului de Crăciun al familiei în care își ține mâna pe burtică și are o expresie șocată. „S-a terminat cu nopțile liniștite”, scrie în partea de sus a cardului, iar pe spatele cardului scrie: „Pregătiți-vă, adăugăm încă unul la această gașcă nebună!”

Duff a fost foarte ocupată în ultimii ani. A trecut direct de la șapte sezoane în Younger la rolul principal în How I Met Your Father, recent anulat. Între proiecte, a avut primii doi copii cu Koma, fiica ei în vârstă de 4 ani, Banks, și fiica ei în vârstă de 2 ani, Mae. Duff are și un fiu de 11 ani, Luca, din căsătoria anterioară cu jucătorul de hochei Mike Comrie.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Citește și