• O dronă reidicată în zona șantierului Drumului Expres Craiova-Piteşti a surprinși hoți în timpul unui jaf.
  • Hoții și-au însușit materiale de construcții, pe care le-au transportat cu ajutorul unei căruțe.
  • Imaginile au devenit virale în mediul online.

O dronă a surprins imagini spectaculoase pe drumul expres Craiova-Pitești, care se află în lucru, unde mai mulți cetățeni își însușeau anumite materiale de pe acest șantier, pe care le-au încărcat, ulterior, într-o căruță.

Polițiștii au intervenit în scurt timp și i-au identificat pe făptași, după ce filmarea a devenit virală în mediul online.

„La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt nu există nicio plangere privind sustragerea unor bunuri din zona în care se efectuează lucrari de construcţie a Drumului Expres Piteşti-Craiova, în apropierea localităţii Barza. În urma unor imagini apărute în mediul online, poliţiştii Postului de Poliţie Barza s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări pentru identificarea celor care au săvârşit fapta, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt“, a transmis Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Recomandări

PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA
TU CREZI ÎN SACRIFICIU?
SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
HATHAWAY ÎȘI FACE DEBUTUL PE TIKTOK

Termenul limită a proiectului „Drumul Expres Craiova-Pitești” este până la finele anului 2023 și constă în 121,185 km de drum expres ( 2X2), 10 intersecții rutiere, 75 de poduri și pasaje, 25 de intersecții, 15 poduri/pasaje la noduri rutiere/ drumuri de legătură, 8,85 drumuri de legătură.